Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Δημήτρης Κανελλόπουλος "Ο Κανελής γνωρίζει την Αθήνα" – Μια μικρή ιστορία…

Αφιερωμένο στα παιδιά όλου του κόσμου είναι το βιβλίο του Δρ Δημήτρη Κανελλόπουλου με τίτλο “Ο Κανελής γνωρίζει την Αθήνα”.
Μπορείτε να το διαβάσετε κάνοντας κλικ εδώ.
 
Λίγα λόγια για τον Δρ Δημήτρη Κανελλόπουλο 
Ο Δρ Δημήτρης Κανελλόπουλος  γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα όπου ολοκλήρωσε τις μαθητικές του σπουδές στο Β΄ Γυμνάσιο Αρρένων το 1973. Σπούδασε στη Μεγάλη Βρετανία όπου το 1978 αποφοίτησε από τη Σχολή Αεροναυπηγών Μηχανικών του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ της Αγγλίας.
Ακολούθησε ερευνητική εργασία στον τομέα της ρευστομηχανικής και απέκτησε το διδακτορικό του δίπλωμα το 1982. Υπήρξε καθηγητής του Τ.Ε.Ι. Πειραιά όπου δίδαξε Μηχανική Ρευστών και Ήπιες Μορφές Ενέργειας.
Το 1985 προσελήφθη στη ΔΕΗ όπου εργάστηκε ως μελετητής μηχανικός στη Διεύθυνση Εναλλακτικών Μορφών Ενέργειας (ΔΕΜΕ) σε θέματα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και Περιβάλλοντος. Μελέτησε και σχεδίασε το σύνολο σχεδόν των αιολικών πάρκων που λειτουργούν σήμερα στην Ελλάδα και ανήκουν στη ΔΕΗ-Ανανεώσιμες Α.Ε.
Το 2002 έγινε Τομεάρχης στη Διεύθυνση Στρατηγικής και Προγραμματισμού της ΔΕΗ και συντονιστής της Μόνιμης Ομάδας Περιβάλλοντος.
Το βιβλίο του με θέμα την Αιολική Ενέργεια εκδόθηκε το 2008 από τον Εκδοτικό Όμιλο ΙΩΝ.
Το 2010 έγινε Διευθυντής Αιολικής Ενέργειας στη ΔΕΗ-Ανανεώσιμες Α.Ε.
Σήμερα είναι Διευθυντής της Διεύθυνσης Μετρήσεων Φυσικών Πόρων και Πιστοποίησης στη ΔΕΗ- Ανανεώσιμες Α.Ε.
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!