Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά αρωγός στο φιλανθρωπικό έργο της Μητρόπολης Πειραιά

Η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς βραβεύει τον καθηγητή κ. Σοφοκλή Ξυνή

Στο κατάμεστο Βεάκειο Θέατρο, από τον κόσμο που προσήλθε για να ενισχύσει το φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, παρουσιάστηκε η παράσταση «Ας τραγουδήσω κι ας χαρώ, ας παίξω κι ας γελάσω» από το Λύκειο των Ελληνίδων Σαλαμίνας, ενώ στο πλαίσιο της παράστασης ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς και Φαλήρου Σεραφείμ βράβευσε τον καθηγητή κ. Σοφοκλή Ξυνή, πρόεδρο του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, προσφέροντάς του μια εικόνα της Παναγίας, για τη συνολική αρωγή του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά –και γενικότερα του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ- στο μεγάλο έργο που φέρει εις πέρας η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς για την κοινωνία του Πειραιά.
Την εκδήλωση οργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς, υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιώς, και παρουσίασαν η δημοσιογράφος κα Μαρία Νικόλτσιου, μαζί με το Διευθυντή του Ιδιαιτέρου Γραφείου Μητροπολίτου κ. Δημήτριο Αλφιέρη. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και τιμήθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς με το παράσημο του Αγίου Σπυρίδωνα ο κ. Δημήτριος Κοντομηνάς και ο καπετάν Νικόλας Φράγκος, για την στήριξη που παρέχουν στο φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεως. Τιμήθηκαν επίσης: το Λύκειο Ελληνίδων Σαλαμίνος, στο πρόσωπο της προέδρου κας Σωσώς Σακελλαρίου για την υπέροχη παράσταση που ετοίμασαν και παρουσίασαν, ο πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ κ. Σοφοκλής Ξυνής, όπως προαναφέρθη, καθώς το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά υπήρξε ο μέγας Χορηγός της βραδιάς, καθώς και η κα Μαρία Νικόλτσιου που παρουσίασε την όμορφη εκδήλωση.
Για περισσότερες πληροφορίες: Βαλαωρίτου 9, 2310552406, [email protected]
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!