Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Navarino Bike Festival: Απόλυτη διασκέδαση & ψυχαγωγία στο τριήμερο φεστιβάλ!

H τριήμερη διοργάνωση του Navarino Bike Festival είναι έτοιμη να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους, μέσα από μία σειρά διαδραστικών εκδηλώσεων, παιχνιδιών και αγώνων, από την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013.
Έλατε με τους φίλους σας και την οικογένειά σας, στη ΝΔ Πελοπόννησο, στη Μεσσηνία, για να λάβετε μέρος στο “Navarino Bike Festival”. Εκεί, σας περιμένουν εκδηλώσεις για τα παιδιά, εκθέσεις, workshops, MTB tours, family bike trekking tour στη Βοϊδοκοιλιά, Ladies MTB Tour στη Βοϊδοκοιλιά, στη Λιμνοθάλασσα Γιάλοβας και στο Καλαμάρι, bike cinema και μία ειδικά διαμορφωμένη πίστα ροής (pumptrack) για να διασκεδάσετε και να δοκιμάσετε τις αντοχές σας.
Η διαδραστική πίστα pumptrack θα είναι διαθέσιμη από την εταιρεία TTL και τις 3 ημέρες του φεστιβάλ (Παρασκευή: 13:00-17:00, Σάββατο: 10:00-18:00, Κυριακή 09:30-14:00), με σκοπό να προφέρει την απόλυτη διασκέδαση στο κοινό. Παράλληλα, οι αρχάριοι συμμετέχοντες στο φεστιβάλ θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε μαθήματα ποδηλασίας πάνω στην ειδική πίστα pumptrack! Καλωσορίσατε στο Pumptrack Nation: http://youtu.be/-xylpA3-bNc
Όλοι μπορούν να λάβουν μέρος στον Open Race που γίνεται το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013 στις 15:00. Η ειδικά διαμορφωμένη πίστα του “Open Race”, θα είναι διαθέσιμη για το κοινό την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013. Τρέξε και εσύ σαν επαγγελματίας!
Πολλά πλούσια δώρα και συλλεκτικά αναμνηστικά αναμένουν τους νικητές του “Open Race”, σε όλες τις κατηγορίες, από την εταιρεία Sportful. Παράλληλα, η εταιρεία Scooterise θα συμβάλλει στην διοργάνωση του φεστιβάλ, παρουσιάζοντας τις εναλλακτικές λύσεις μετακίνησης που προσφέρουν τα πρωτοποριακά ηλεκτρικά τρίκυκλα Trikke.
Το Navarino Bike Festival πραγματοποιείται με τη στήριξη της ΟΠΑΠ ΑΕ και την υποστήριξη των εταιρειών: Chiquita, Sportful, ΝΑΤΟΥΡΑ Εμφιαλωτική Α.Ε., με το φυσικό μεταλλικό νερό «ΥΑΣ», TTL (TrailsBikeparks Construction) και Scooterise.
Για τη συμμετοχή σας στον αγώνα, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του “Navarino Bike Festival www.navarinobikefestival.com και να συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα εγγραφής: www.focusonsports.gr/navarino/personal.pdf
 
Για περισσότερες πληροφορίες:
Γραφείο Τύπου αγώνων: Active Media
Τηλ: +30 210 9343020
Χορηγικό πρόγραμμα αγώνων: Focus On Sports
Τηλ: +30 210 9312881-2
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 

 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!