Το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου, του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας,
διοργανώνει διήμερο διαδικτυακό συνέδριο, με θέμα: «Η Διδασκαλία της Ελληνικής Γλώσσας στο Σύγχρονο Σχολείο».
Το Συνέδριο εστιάζει σε ζητήματα διδακτικής και διδασκαλίας της ελληνικής γλώσσας στο σύγχρονο εκπαιδευτικό περιβάλλον. Απώτερος στόχος του Συνεδρίου είναι η συζήτηση σχετικών προοπτικών και εφαρμογών, στον ευρύτερο ελληνόφωνο χώρο. Στο Συνέδριο έχουν προσκληθεί ομιλητές/ομιλήτριες από διαφορετικά συγκείμενα, με έργο συναφές με τη διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας.
Για το πρόγραμμα του Συνεδρίου και περισσότερες πληροφορίες (ομιλητές/ομιλήτριες, περιλήψεις κ.ά.), παρακαλείστε όπως επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Συνεδρίου: https://bit.ly/didaskalia_ellinikis_glossas.
Όσοι και όσες επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Συνέδριο και έχουν λογαριασμό στο διαδικτυακό περιβάλλον εγγραφών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου (https://www.pi eggrafes.ac.cy) χρειάζεται να υποβάλουν δήλωση συμμετοχής στην κατηγορία «Ημερίδες Συνέδρια».
Υπενθυμίζεται ότι για τη διαδικασία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής στο διαδικτυακό περιβάλλον εγγραφών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου είναι απαραίτητη η επικαιροποίηση των προσωπικών στοιχείων. Σχετικές οδηγίες μπορούν να εντοπιστούν στην ιστοσελίδα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου («Διαχείριση προφίλ»: https://myprofile.pi.ac.cy/).
Όσοι και όσες επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Συνέδριο και δεν έχουν λογαριασμό στο διαδικτυακό περιβάλλον εγγραφών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Κύπρου χρειάζεται να υποβάλουν δήλωση συμμετοχής στον σύνδεσμο: https://bit.ly/ellini-glossa-eggrafes
Οι εγγραφές στο Συνέδριο ξεκινούν στις 13 Ιανουαρίου 2022 και λήγουν στις 7 Φεβρουαρίου 2022. O σύνδεσμος για παρακολούθηση θα κοινοποιηθεί, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πριν την έναρξη του Συνεδρίου. Σημειώνεται ότι η συμμετοχή θα είναι δωρεάν και ότι στους/στις συμμετέχοντες/συμμετέχουσες θα αποσταλεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.
Για οποιεσδήποτε επιπρόσθετες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Λειτουργό του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, δρα Σπύρο Σοφοκλέους (ηλ. διευθ.: [email protected]).
Βρείτε εδώ περισσότερα άρθρα σχετικά με την Εκπαίδευση, Σεμινάρια & Πολιτισμό.
Συγχαρητήρια!