Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Συνδεθείτε και ενημερωθείτε για τη Γερμανική Σχολή Αθηνών

Συνδεθείτε και ενημερωθείτε για τη Γερμανική Σχολή Αθηνών
Συνδεθείτε και ενημερωθείτε για τη Γερμανική Σχολή Αθηνών

 

Η Γερμανική Σχολή Αθηνών (DSA), το μοναδικό «Γερμανικό Σχολείο του Εξωτερικού» στην Αθήνα, προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους το Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022 σε μια ψηφιακή ενημερωτική εκδήλωση με τα ακόλουθα θέματα:

 


11:00:  «Προσχολική και Πρωτοβάθμια εκπαίδευση στη DSA»

(στα Γερμανικά με ταυτόχρονη διερμηνεία στην ελληνική γλώσσα)

Για να συνδεθείτε ακολουθήστε τον εξής σύνδεσμο:

https://us06web.zoom.us/j/82330818147?pwd=eGdxb2ZWbXNOeVJhb1lPWnZIdUVNQT09

(Meeting ID: 823 3081 8147, Passcode: 642901)

 

13:00: «Εισαγωγή στην 7η τάξη. Γνωρίστε το προφίλ Ε.»

(στα Ελληνικά)

Για να συνδεθείτε ακολουθήστε τον εξής σύνδεσμο: 

https://us06web.zoom.us/j/82065752835?pwd=My9xaGdaVE53L21JRWdLcmZrbzdndz09

(Meeting ID: 820 6575 2835, Passcode: 996711)

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν διεξοδικά για τα παραπάνω θέματα. Επίσης θα μπορέσουν να θέσουν τα ερωτήματά τους και να συζητήσουν με τους αρμόδιους εκπροσώπους της Σχολής. 

 

Η Γερμανική Σχολή Αθηνών βρίσκεται στο Μαρούσι και αποτελείται από Νηπιαγωγείο (από 3 ετών) με προνηπιακό και νηπιακό τμήμα, τετρατάξιο Δημοτικό (τάξεις 1-4) και οκτατάξιο Γυμνάσιο (τάξεις 5-12). Eίναι ένα σχολείο συνάντησης με δίγλωσσο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και εκπαιδευτικούς από τη Γερμανία, την Ελλάδα, την Αυστρία και την Ελβετία. Στην DSA, η δευτεροβάθμια εκπαίδευση ολοκληρώνεται με την απόκτηση του Γερμανικού Διεθνούς Απολυτηρίου (DIA), το οποίο επιτρέπει την άμεση και χωρίς εξετάσεις πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση στη Γερμανία και σε πολλές άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο. Παράλληλα προετοιμάζει όσες/όσους επιθυμούν να φοιτήσουν σε ΑΕΙ στην Ελλάδα για τη συμμετοχή τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

 

Η διδασκαλία στη Γερμανική Σχολή Αθηνών αποσκοπεί στην ανάπτυξη των προσωπικών δεξιοτήτων του μαθητή/της μαθήτριας και τη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης προσωπικότητας. Η DSA, η οποία γιορτάζει 125 χρόνια από την ίδρυσή της, προσφέρει ένα πλούσιο πρόγραμμα εξωσχολικών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων, μέσα από τις οποίες καλλιεργούνται η περιέργεια, η φιλομάθεια και το ομαδικό πνεύμα, διευκολύνεται ο προσωπικός προσανατολισμός και ενισχύεται η ατομική πρωτοβουλία του κάθε μαθητή και της κάθε μαθήτριας. Ως κέντρο διαπολιτισμικής συνάντησης, η DSA υποστηρίζει και καλλιεργεί την κατανόηση και τον σεβασμό των ατομικών και εθνικών ιδιαιτεροτήτων προσφέροντας παιδεία για ένα κοινό μέλλον στην Ευρώπη.

 

Ακολουθήστε τους παραπάνω συνδέσμους ή συνδεθείτε μέσω της ιστοσελίδας της Γερμανικής Σχολής Αθηνών www.dsathen.gr και ενημερωθείτε για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα και τα πλεονεκτήματα φοίτησης του παιδιού σας σε ένα από τα παλαιότερα και πιο επιτυχημένα ξενόγλωσσα σχολεία της Ελλάδας. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2117774500

The gallery was not found!

 

Βρείτε εδώ περισσότερα άρθρα σχετικά με την Εκπαίδευση, Σεμινάρια & Πολιτισμό. 

 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!