Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Διαδικτυακό Συνέδριο: «Η Διδασκαλία της Ελληνικής Γλώσσας στο Σύγχρονο Σχολείο»

 

 

 

Διαδικτυακό Συνέδριο: «Η Διδασκαλία της Ελληνικής Γλώσσας στο Σύγχρονο Σχολείο»
Διαδικτυακό Συνέδριο: «Η Διδασκαλία της Ελληνικής Γλώσσας στο Σύγχρονο Σχολείο»

Το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου, του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και  Νεολαίας,

διοργανώνει διήμερο διαδικτυακό συνέδριο, με θέμα: «Η Διδασκαλία της Ελληνικής  Γλώσσας στο Σύγχρονο Σχολείο».

 


 

Το Διαδικτυακό Συνέδριο με θέμα: «Η Διδασκαλία της Ελληνικής  Γλώσσας στο Σύγχρονο Σχολείο»   θα διεξαχθεί διαδικτυακά, στις 10 και 11 Φεβρουαρίου 2022 σε απογευματινό χρόνο.
Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των  σχολικών βαθμίδων, φοιτητές/φοιτήτριες, ερευνητές/ερευνήτριες, ακαδημαϊκούς κ.ά. 

Το Συνέδριο εστιάζει σε ζητήματα διδακτικής και διδασκαλίας της ελληνικής γλώσσας στο  σύγχρονο εκπαιδευτικό περιβάλλον. Απώτερος στόχος του Συνεδρίου είναι η συζήτηση σχετικών προοπτικών και εφαρμογών, στον ευρύτερο ελληνόφωνο χώρο. Στο Συνέδριο  έχουν προσκληθεί ομιλητές/ομιλήτριες από διαφορετικά συγκείμενα, με έργο συναφές με τη  διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας. 

 

Για το πρόγραμμα του Συνεδρίου και περισσότερες πληροφορίες (ομιλητές/ομιλήτριες, περιλήψεις κ.ά.), παρακαλείστε όπως επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Συνεδρίου: https://bit.ly/didaskalia_ellinikis_glossas

 

Όσοι και όσες επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Συνέδριο και έχουν λογαριασμό στο  διαδικτυακό περιβάλλον εγγραφών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου (https://www.pi eggrafes.ac.cy) χρειάζεται να υποβάλουν δήλωση συμμετοχής στην κατηγορία «Ημερίδες Συνέδρια».

Υπενθυμίζεται ότι για τη διαδικασία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής στο  διαδικτυακό περιβάλλον εγγραφών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου είναι απαραίτητη η  επικαιροποίηση των προσωπικών στοιχείων. Σχετικές οδηγίες μπορούν να εντοπιστούν στην  ιστοσελίδα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου («Διαχείριση προφίλ»: https://myprofile.pi.ac.cy/). 

Όσοι και όσες επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Συνέδριο και δεν έχουν λογαριασμό στο  διαδικτυακό περιβάλλον εγγραφών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Κύπρου χρειάζεται να  υποβάλουν δήλωση συμμετοχής στον σύνδεσμο: https://bit.ly/ellini-glossa-eggrafes 

 

Οι εγγραφές στο Συνέδριο ξεκινούν στις 13 Ιανουαρίου 2022 και λήγουν στις 7 Φεβρουαρίου 2022. O σύνδεσμος για παρακολούθηση θα κοινοποιηθεί, μέσω ηλεκτρονικού  ταχυδρομείου, πριν την έναρξη του Συνεδρίου. Σημειώνεται ότι η συμμετοχή θα είναι δωρεάν και ότι στους/στις συμμετέχοντες/συμμετέχουσες θα αποσταλεί πιστοποιητικό παρακολούθησης. 

 

Για οποιεσδήποτε επιπρόσθετες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Λειτουργό  του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, δρα Σπύρο Σοφοκλέους  (ηλ. διευθ.: [email protected]).

 

Βρείτε εδώ περισσότερα άρθρα σχετικά με την Εκπαίδευση, Σεμινάρια & Πολιτισμό. 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!