Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Διαδραστική ομιλία με θέμα: "ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΗ"

Dioni_Deree

Στο πλαίσιο Κοινωνικής Πολιτικής των εκπαιδευτικών δράσεων, ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος (Deree) στην Αγ.Παρασκευή και διοργανώτρια εταιρεία τη “ΔΙΩΝΗ” Κοιν.Σ.Επ, παρουσιάζουν μια σειρά ενημερωτικών διαδραστικών ομιλιών και εκδηλώσεων με εισηγητές επιστήμονες εκπαιδευτές και ψυχολόγους του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αλλά και άλλων εκπαιδευτικών φορέων.
Η ομιλία απευθύνεται κυρίως σε γονείς και μαθητές, εκπαιδευτικούς, επιστήμονες και κοινωνικούς λειτουργούς, με σκοπό την αποτελεσματικη ενημέρωση του ευρύ αυτού κοινού. Για τους συμμετέχοντες φορείς αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα η επαφή με τον κόσμο στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση και πρόληψη σημαντικών φαινομένων και θεμάτων που αφορούν τα παιδιά.
Οι ομιλίες θα πραγματοποιηθούν στο θέατρο Pierce του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, χωρητικότητας 750 ατόμων.
Η είσοδος είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητος.
Για την συμμετοχή σας, παρακαλούμε κλείστε θέση εγκαίρως μέσω του Eventbrite: https://www.eventbrite.co.uk/e/1-tickets-19925485664?ref=ebapi
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!