Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Διαγωνισμός Δημιουργικής Γραφής στα Αγγλικά για την Ε΄και ΣΤ΄Δημοτικού του Κολεγίου ΔΕΛΑΣΑΛ

Diagwnismos_Dimiourgikis_Grafis_Poster

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Τμήμα Αγγλικών Σπουδών του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», ο Διαγωνισμός Δημιουργικής Γραφής  στην αγγλική γλώσσα για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Ε΄ και ΣΤ΄ Τάξης όλων των Δημοτικών (δημοσίων-ιδιωτικών) Σχολείων της Ανατολικής και Δυτικής Θεσσαλονίκης.
Οι κατηγορίες στις οποίες θα διαγωνιστούν οι μαθητές είναι ποιήματα (poems), διηγήματα (short stories) και επιστολές (letters) (100-300 λέξεις).
Από κάθε σχολείο μπορούν να συμμετάσχουν έως τρεις μαθητές/μαθήτριες ανά  κατηγορία και τάξη. Πιο συγκεκριμένα, το κάθε σχολείο μπορεί να υποβάλλει μέχρι 9 έργα (poem, short story, letter) για την Ε΄ και μέχρι 9 για την ΣΤ΄ Τάξη.
Συνεπώς, πολύ σημαντική είναι η συμβολή των εκπαιδευτικών της Αγγλικής γλώσσας στην επιλογή των υποψηφίων που θα εκπροσωπήσουν το σχολείο τους.
Διάρκεια Διαγωνισμού: 15 Νοεμβρίου 201515 Ιανουαρίου 2016
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην κ. Κατερίνα Τζέκου (καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας) στο 2310-675020 είτε να αποστείλουν e-mailστο lasallenglish@gmail.com.
Έγκριση Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεν. Μακεδονίας 22007/13-11-2015
 
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!