Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ – Σεμινάρια «Πώς να» Νοεμβρίου – Believe in You

AFISA A3

Το Believe in You, μία πρωτοβουλία του ηλεκτρονικού περιοδικού flowmagazine.gr που έχει ως στόχο τη βελτίωση της ψυχολογίας και την ενδυνάμωση των ανθρώπων μέσω εκπαιδευτικών σεμιναρίων και workshops, ολοκληρώνει το πρόγραμμα «Πώς να» με ένα νέο κύκλο σεμιναρίων το μήνα Δεκέμβριο. Τα θέματα, αυτή τη φορά, σχετίζονται με την αυτοβελτίωση.
Για όσους δε γνωρίζουν, πρόκειται για ένα κύκλο σεμιναρίων σχεδιασμένα έτσι ώστε να απαντήσουν στο ερώτημα “πώς να” και να δώσουν πρακτικά εφαρμόσιμες λύσεις τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική μας ζωή.
Ο κύκλος περιλαμβάνει τέσσερα σεμινάρια με θέματα: «Πώς να διαχειρίζεστε τη διαφορετικότητα», «Πώς να αναπτύξετε ηγετικές ικανότητες», «Πώς να κόψετε τις κακές σας συνήθειες» και «Πώς να διαχειρίζεστε τις συγκρούσεις».
Εισηγήτρια των σεμιναρίων θα είναι η κα Εύη Ξυραφά, σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια ανθρώπινου δυναμικού σε θέματα HR και επικοινωνίας.
Τα σεμινάρια θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη απόγευμα στο χώρο του Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ και η συμμετοχή γίνεται με χρηματικό αντίτιμο.
Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να μάθει περισσότερα, καθώς και να δηλώσει συμμετοχή στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.flowmagazine.gr/believeinyouworkshops15
 

pos_na_dekemvriou_sunoliki_eikona

 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!