Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Διάλεξη Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου στο Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας με θέμα: Ευρωπαϊκά Προγράμματα στην Αρχιτεκτονική Τοπίου

Την Τρίτη στις 13/3/13 πραγματοποιήθηκε διάλεξη της Δρ. Τζούλιας Τζώρτζη, Αναπληρώτριας καθηγήτριας και Διευθύντριας Ευρωπαϊκών και Ερευνητικών Προγραμμάτων στους φοιτητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Αρχιτεκτονικής Τοπίου της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Πανεπιστημίου Φλωρεντίας με θέμα: Ευρωπαϊκά Προγράμματα στην Αρχιτεκτονική Τοπίου.
Την ομιλήτρια προλόγισαν ο καθηγητής Αρχιτεκτονικής Τοπίου Biagio Guccione , Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος και του Διδακτορικού Προγράμματος της Αρχιτεκτονικής Τοπίου ενώ τη συζήτηση διεύθυναν οι καθηγητές του Πανεπιστημίου Φλωρεντίας Fancesco Ferrini και Carlo Carbone.
Η διάλεξη επικεντρώθηκε στην παρουσίαση διαφόρων Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων που συμμετείχε η ομιλήτρια και σχετικών με το γνωστικό αντικείμενο της Αρχιτεκτονικής Τοπίου δίνοντας οδηγίες στους φοιτητές για τις μεθόδους που μπορεί να ακολουθήσουν για να αποκτήσουν εμπειρία πάνω σε αυτά.
Η διάλεξη κατέληξε σε χρήσιμα συμπεράσματα για τους φοιτητές μεταξύ των οποίων η ενασχόληση των φοιτητών με Ευρωπαϊκά προγράμματα βάση συγκεκριμένων βημάτων καθώς και η περαιτέρω συνεργασία του Πανεπιστημίου Νεάπολις και του Πανεπιστημίου Φλωρεντίας τόσο σε επίπεδο ανταλλαγής φοιτητών και καθηγητών (Erasmus) όσο και σε επίπεδο κοινών Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!