Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

“Αποκαλυπτικός ο Κωστής Στεφανής, σε ομιλία του στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ”

Τη δική του θέση για τον έλληνα οδηγό έδωσε ο γνωστός και αγαπητός σε όλους μας από την εκπομπή TRACTION Κωστής Στεφανής.

«Ο Έλληνας έχει έμφυτο ταλέντο στην οδήγηση, είναι που λέμε καλός οδηγός. Αλλά πρέπει να έχει πειθαρχία και σωστή εκπαίδευση», είπε μεταξύ άλλων σε ομιλία του με θέμα «Συστήματα Ενεργητικής Ασφάλειας και Οδική Συμπεριφορά»,  στους σπουδαστές μηχανολογίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.
Ο γνωστός δημοσιογράφος ξεδίπλωσε πτυχές από τον εντυπωσιακό κόσμο των ράλλυ, έφερε στο φως άγνωστες προσωπικές αγωνιστικές του εμπειρίες και ομολόγησε πως και ο ίδιος έχει κινδυνέψει από σοβαρά ατυχήματα.
Ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση με τους σπουδαστές και επίσκεψη στα πρότυπα συνεργεία του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.  Ο Κ. Στεφανής, ανανεώνοντας το ραντεβού του με τους σπουδαστές, τους ζήτησε φρέσκες ιδέες  για την εκπομπή του και δεσμεύτηκε ότι θα τις υλοποιήσουν μαζί στο ΤΡΑCΤΙΟΝ!
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!