Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Με επιτυχία η Ημέρα Καριέρας στο Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Ημέρα Καριέρας του Ι.Ι.Ε.Κ ΔΕΛΤΑ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με πλήθος σπουδαστών να έρχονται σε επαφή με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της αγοράς.
Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του ΙΕΚ φιλοξενήθηκαν περισσότερες από 250 εταιρίες, οι εκπρόσωποι των οποίων πραγματοποίησαν προσωπικές συνεντεύξεις.
Οι συμμετέχοντες βίωσαν μια πάρα πολύ σημαντική επαγγελματική εμπειρία, ενώ δεκάδες από αυτούς εξασφάλισαν μια θέση πρακτικής άσκησης ή εργασίας.
Το πρόγραμμα της Ημέρας Καριέρας  περιλάμβανε μεταξύ άλλων και ενημερωτικά σεμινάρια / διαλέξεις, όπως η προετοιμασία για τη συνέντευξη, η γλώσσα του σώματος, η ηλεκτρονική παρουσίαση portfolio εργασιών.
Η «Ημέρα Καριέρας» αποτελεί την  καθιερωμένη εκδήλωση του Γραφείου Σταδιοδρομίας και διοργανώνεται ακολουθώντας τη δέσμευσή του Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ προς τους σπουδαστές και αποφοίτους του για την άμεση επαγγελματική τους αποκατάσταση.
Υποστηρικτής : Kariera.gr
Πληροφορίες: Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ Αθήνας: Ιουλιανού 26, τ. +30 210 8225983 / Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης: Ερμού 45, πλ. Αριστοτέλους, τ. +30 2310 226318 / www.iekdeltajobs.gr
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!