Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Επίσκεψη φοιτητών Business του MBS Κολλεγίου Κρήτης στο κέντρο διανομής των Σ/Μ Αριάδνη

Την Παρασκευή, 29 Μαρτίου στις 15.30 oι φοιτητές του 2ου έτος του τμήματος Business Administration και κατεύθυνσης Management του MBS College είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το σύγχρονο κέντρο διανομής-logistics της CRM Super & Mini Markets Αριάδνη υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας τους Χρύσας Λασηθιωτάκη.

Η ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της εταιρείας διήρκησε 2 ώρες και έγινε από τον Διεθυντή Logistics κ. Νεκτάριο Κανακαράκη, ο οποίος μίλησε για τις διαδικασίες της Διαχείρισης Εφοδιασμού από πρακτικής σκοπιάς και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των φοιτητών.
Αρχικά, ο κ. Κανακαράκης υποδέχτηκε τους φοιτητές στην αίθουσα εκπαίδευσης της εταιρείας όπου μίλησε για την πορεία της εταιρείας, τις κύριες δραστηριότητες της και τα μέσα που χρησιμοποιεί, τους συνεργάτες της και τα τμήματα αγοράς που εξυπηρετεί. Στη συνέχεια οδήγησε τους φοιτητές στα διάφορα τμήματα που στελεχώνουν την εταιρεία και τέλος, στις αποθηκευτικές εγκαταστάσεις.
Κατά την ξενάγηση στους χώρους της κεντρικής αποθήκης εξήγησε τις διαδικασίες παραλαβής, αποθήκευσης, συλλογής και αποστολής των προϊόντων. Επιπλέον, ενημέρωσε τους φοιτητές για το λογισμικό, τις τεχνολογίες και τα ηλεκτρονικά συστήματα  που χρησιμοποιούν, τονίζοντας τη σημασία τους στην αποδοτικότητα της επιχείρησης. Τέλος, πληροφόρησε για τις αλλαγές οι οποίες απορρέουν από τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες που διανύουμε και που κάθε επιχείρηση θα πρέπει να προσαρμοστεί για να συνεχίσει να είναι βιώσιμη.


Ευχαριστούμε θερμά τη Διοίκηση του κέντρου διανομής CRM Super & Mini Markets Αριάδνη και ιδιαίτερα τον κο Νεκτάριο Κανακαράκη που δέχτηκαν να ξεναγήσουν τους φοιτητές του MBS Κολλεγίου Κρήτης στις εγκαταστάσεις της εταιρίας, καθώς και για το χρόνο και την προσπάθεια που κατέβαλαν για να τους δείξουν στην πράξη τις διαδικασίες Διαχείρισης Εφοδιασμού που εφαρμόζουν.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!