Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

ΔΙΑΛΕΞΗ “ΤΟ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ” ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΩΝ ΤΟΥ Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΙΑΛΕΞΗ ΤΟ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΩΝ ΤΟΥ Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Την Δευτέρα 24 Νοεμβρίου και ώρα 09.00, ο τομέας Παιδαγωγικών του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης, διοργανώνει στο κτίριο Βιέννη, στην οδό Εγνατίας 2-4, διάλεξη με θέμα το « Εκδοτικό τοπίο της παιδικής λογοτεχνίας στην Ελλάδα» .
Στη διάλεξη η Μαρίνα Πολυμερίδου, φιλόλογος και ιδιοκτήτρια του βιβλιοπωλείου – πολυχώρου  «Παραμυθούπολη», πρόκειται ν’ αναλύσει τις σύγχρονες τάσεις και τις κατηγορίες της θεματολογίας στην παιδική λογοτεχνία ενώ παράλληλα θα εστιάσει στο περιεχόμενο, την γλώσσα και την εικονογράφηση που χρησιμοποιούνται στα παιδικά βιβλία. Ποιοι είναι οι χώροι που προάγουν τη σχέση του παιδιού με τη λογοτεχνία; Πώς λειτουργούν και πώς επηρεάζουν γονείς και παιδιά; Τέλος, η κυρία Πολυμερίδου θα σταθεί στις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της «Παραμυθούπολης» σε σχέση με την παιδική λογοτεχνία.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε παιδαγωγούς, εκπαιδευτικούς, γονείς, σπουδαστές και αποφοίτους του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή καθώς επίσης και σπουδαστές και αποφοίτους άλλων Εκπαιδευτικών φορέων.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Σε όλους τους συμμετέχοντες, χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους!
Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη
Τ.: 2310 552406, www.iek-xini.edu.gr, [email protected]
Για το δελτίο τύπου κάνετ κλικ εδώ.
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!