Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

«Διάσπαση Προσοχής: Μύθοι και αλήθειες» – Διάλεξη του τομέα Προσχολικής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας

«Διάσπαση Προσοχής: Μύθοι και αλήθειες» - Διάλεξη του τομέα Προσχολικής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διάλεξη με θέμα «Διάσπαση Προσοχής: μύθοι και αλήθειες», που διοργάνωσε ο Τομέας Προσχολικής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, στο κτίριο Βιέννη (Εγνατία 2-4), την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014
Η εισηγήτρια κα. Σοφία Κούδα, ψυχολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία, ασχολείται με ψυχομετρικές δοκιμασίες, διάγνωση και αντιμετώπιση μαθησιακών και σχολικών δυσκολιών, με διαταραχές συμπεριφοράς καθώς και με το συντονισμό ομάδων γονέων.
Η κα. Κούδα, προσέγγισε με τον πλέον διαφωτιστικό τρόπο το θέμα  της Διαταραχής ελλειμματικής προσοχής με υπερκινητικότητα (ΔΕΠ-Υ) ή Διάσπαση προσοχής, το οποίο  θεωρείται σήμερα μία από τις πιο σοβαρές και συχνές διαταραχές κατά την παιδική ηλικία σε παγκόσμια κλίμακα.
Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, με αυξημένη την αίσθηση της κοινωνικής ευθύνης, συνεχίζει για το ακαδημαϊκό έτος 2013 – 2014, να διοργανώνει σεμινάρια και διαλέξεις, με στόχο την ενημέρωση του κοινού σε ζητήματα της καθημερινότητας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. 
Για περισσότερες πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας | Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη
Τ: 2310 552 406 | www.iekxini.edu.gr | iek@xinis.net
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!