Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΚΔΟΤΩΝ – Autumn 12 – Αθήνα

ΠΙΟ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ

34 από τους πιο διακεκριμένους ξένους και ελληνικούς εκδοτικούς οίκους αποτελούν φέτος την έκθεση Autumn 12 στην πρωτεύουσα. Τα σεμινάρια και η έκθεση βιβλίου θα διαρκέσουν δύο ημέρες, Σάββατο και Κυριακή, 8 και 9 Σεπτεμβρίου 2012 από 10:00 – 18:00 στο ξενοδοχείο Divani Caravel, πρίν την έναρξη του νέου σχολικού έτους.

Στη σημερινή εποχή κρίνεται απαραίτητη η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης των καθηγητών, καθώς και η ανάπτυξη των δεξιοτήτων που θα τους βοηθήσουν να διαπαιδαγωγήσουν τους μαθητές τους. Σε αυτά τα πλαίσια θα πραγματοποιηθούν 33 σεμινάρια, εργαστήρια και διδακτικές παρουσιάσεις από γνωστούς ομιλητές και επιμορφωτές καθηγητών. Από το εξωτερικό, μεταξύ άλλων, θα παρευρεθούν οι: κ. Jane Revell για να αναλύσει τον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (NLP) στην τάξη, η κ. Tuğçe Saklıca Rigatos για την διδασκαλία της Τούρκικης ως ξένης γλώσσας και ο κ. Eric Young για την βελτίωση των επιδόσεων των μαθητών στις εξετάσεις πιστοποίησης. Επίσης, οι διακεκριμένοι Έλληνες εκδότες, συγγραφείς και εκπαιδευτές καθηγητών θα δώσουν το στίγμα των ημερών μας. Ο κ. Γρίβας θα αναλύσει τις σχέσεις καθηγητών-μαθητών, ο Δρ. Κολιάδης τις μαθησιακές δυσκολίες, η κ. Τριανταφυλλοπούλου τα σύγχρονα εργαλεία που προσφέρει το διαδίκτυο και η κ. Καρ και ο κ. Σιούντρης τις επιδόσεις των μαθητών στις εξετάσεις.

Κατά την διάρκεια της εκτενούς εκθέσης οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα πιο σύγχρονα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά και Ιταλικά βιβλία και μέσα διδασκαλίας. Ακόμη θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν όχι μόνο εκδότες και συγγραφείς αλλά και αντιπροσώπους από εταιρείες προγραμματισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών, κέντρων επιμόρφωσης καθηγητών καθώς και από εξεταστικά κέντρα.

Στη φετινή έκθεση η IPE για πρώτη φορά θα συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους συλλόγους καθηγητών Ιταλικής (inital) και Ισπανικής (ASPE) γλώσσας για την προώθηση της διδασκαλίας περισσότερων ξένων γλωσσών.

Η είσοδος στην IPE, το μεγαλύτερο γεγονός στην ξενόγλωσση εκπαίδευση στην Ελλάδα, είναι ελεύθερη για καθηγητές ξένων γλωσσών από φροντιστήρια, ιδιωτικά και δημόσια σχολεία, καθώς και για ακαδημαϊκούς και φοιτητές από τα Τ.Ε.Ι. και πανεπιστήμια.

Λεπτομερές πρόγραμμα βρίσκεται στο www.ip-exhibitions.eu ή διατίθεται δωρεάν στο γραφείο δεξιώσεων του ξενοδοχείου Divani Caravel, Λεωφόρος Βασ. Αλεξάνδρου 2, Αθήνα.

Για το πλήρες δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

Για την πρόσκληση κάντε κλικ εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!