Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Διεθνής διάκριση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Διεθνής διάκριση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με τίτλο: “Οργάνωση & Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών & Επιχειρήσεων”
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο “Οργάνωση & Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών & Επιχειρήσεων” κατέκτησε τη 10η θέση παγκόσμια στη σειρά αξιολόγησης του POSTGRADUATE SPORΤ MANAGEMENT COURSE RANKING 2012!!! Ειδικότερα, το ΠΜΣ πρωτοστάτησε ΔΙΕΘΝΩΣ σε θέματα διασύνδεσής του με την αγορά εργασίας στο χώρο της Διοίκησης των Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων.
Τo SportBusiness International (SBI) προσφέρει για πρώτη φορά φέτος την αξιολόγηση των μεταπτυχιακών προγραμμάτων στην επιστήμη της Διοίκησης των Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων (Sport Management Graduate Programs). Για την αξιολόγηση των σχετικών προγραμμάτων το SBI συνεργάστηκε με τους διακεκριμένους διεθνείς οργανισμούς που ασχολούνται με τη Διοίκηση των Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων, όπως οι: NASSM (North American Society of Sport Management), EASM (European Association of Sport Management), SMAANZ (Sport Management Association for Australia and New Zealand), AASM (Asian Association of Sport Management).
Η διάκριση αυτή αποτελεί εξέχουσα τιμή για το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου διότι καταξιώνει την εκπαιδευτική δράση του έμψυχου δυναμικού του και αναγνωρίζει την εξέχουσα θέση και λειτουργία του στο πάνθεον της Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης.
Το ΠΜΣ του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού στη Σπάρτη αποδεικνύει ότι μπορεί να διεκδικεί διεθνείς διακρίσεις ανάμεσα σε καταξιωμένα Πανεπιστήμια.
Η διάκριση αυτή δεν εφησυχάζει τους συντελεστές του ΠΜΣ αλλά αποτελεί έναυσμα δράσεων διεθνοποίησής του (όπως η προσφορά του και στην Αγγλική γλώσσα) ώστε να συνεχίζει να αποτελεί ένα από τα πιο καταξιωμένα μεταπτυχιακά προγράμματα Sport Management στον κόσμο.
Κάντε κλικ εδώ για το πλήρες δελτίο τύπου.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!