Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Σπουδές στη σχολή της επιλογής σου, κοντά στον τόπο κατοικίας σου, σε επιστημονικά πεδία με αντίκρισμα στην αγορά εργασίας

Σπουδές σε περιζήτητα επιστημονικά πεδία, σε δύο σύγχρονες δομές στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη από  το Mediterranean College.

Πανεπιστημιακές σπουδές σε περιζήτητα επιστημονικά πεδία με αντίκρισμα στην αγορά εργασίας, προσφέρει τo Mediterranean College σε συνεργασία με το University of Derby, UK και άλλους εκπαιδευτικούς φορείς και οργανισμούς για το νέο ακαδημαϊκό έτος 2012-2013. Υψηλά στις προτιμήσεις των υποψηφίων φοιτητών του Mediterranean College, παραμένουν τα επιστημονικά πεδία της Ψυχολογίας, της Παιδαγωγικής, της Πληροφορικής, της Διοίκησης Επιχειρήσεων, της Μηχανικής και των Κατασκευών.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα προσφερόμενα προγράμματα του Mediterranean College καταγράφεται στις προτιμήσεις των  υποψηφίων για τα Τμήματα Ψυχολογίας και Παιδαγωγικών Σπουδών. Ειδικότερα σε ότι αφορά τις Σχολές Πληροφορικής και Διοίκησης Επιχειρήσεων, εκδηλώνεται ιδιαίτερο ενδιαφέρον  για τα Δίκτυα και την Ασφάλεια, καθώς και για τα τμήματα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Marketing, που προσφέρουν μετά τις σπουδές πολύ θετικές προοπτικές για επαγγελματική αποκατάσταση.  Σε ότι αφορά τη Σχολή Μηχανικών του Mediterranean College, τα προγράμματα Μηχανολόγων Μηχανικών και Πολιτικών Μηχανικών διατηρούν σταθερά την πρωτιά στις προτιμήσεις των υποψηφίων.
Σε ότι αφορά τα προγράμματα Executive Diploma, τα οποία επιπλέον  απευθύνονται σε εργαζόμενους και στελέχη, υπερέχουν οι προτιμήσεις στα προγράμματα Management, Marketing, Shipping, Banking &  Finance και Logistics, τομείς που συνδέονται με άμεση επαγγελματική αποκατάσταση. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον εκδηλώνεται φέτος για το πρόγραμμα  Accounting Management & International Accounting Standards, το οποίο αντιπροσωπεύει μια εξειδίκευση με καλές επαγγελματικές προοπτικές για εκείνους που επιθυμούν να εξειδικευτούν στη Διαχείριση Λογιστηρίου και τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα, μια στροφή  που σχετίζεται με την πολυπλοκότητα του φορολογικού περιβάλλοντος.
Στροφή προς τα προγράμματα του Mediterranean College, στις δομές που διαθέτει στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, καταγράφεται και από φοιτητές  όμορων νομών από την περιφέρεια.
Η έναρξη υποβολής αιτήσεων  για τα προγράμματα σπουδών Bachelor, Higher National Diploma (HND) και Executive Diploma έχει ήδη ξεκινήσει. Οι υποψήφιοι φοιτητές, μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Mediterranean College ή να επισκέπτονται για περισσότερες πληροφορίες  και παραλαβή των εντύπων της αίτησης το Admissions Office του Κολεγίου στiς εγκαταστάσεις του στην  Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη.
Αξίζει να αναφερθεί ότι η έγκαιρη κατάθεση της αίτησης εξασφαλίζει στον υποψήφιο φοιτητή τη δυνατότητα κατοχύρωσης θέσης στα πανεπιστημιακά προγράμματα του University of Derby, UK  που επιλέγει, στην πόλη της επιλογής του (Αθήνα ή Θεσσαλονίκη), ενώ του παρέχει και τη δυνατότητα επιλογής πρωινού ή απογευματινού τμήματος.
Τα προγράμματα Bachelor προσφέρονται σε συνεργασία με το Κρατικό Βρετανικό Πανεπιστήμιο University of Derby, UK μέσω συμφωνίας ακαδημαϊκής δικαιόχρησης (franchise agreement), που αποτελεί βασική προϋπόθεση για την αναγνώριση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων, σύμφωνα με την Κοινοτική Οδηγία 36/2005.
Για το ακαδημαϊκό έτος 2012- 2013, τα  προσφερόμενα προγράμματα  είναι :
α) Bachelor – BA / BSc (Hons) σε συνεργασία με το University of Derby, UK:                                       BSc (Hons) Applied Psychology, ), BA (Hons) Early Childhood Studies, BSc (Hons) Computer Science, BSc (Hons) Networks and Security, BA (Hons) Business (Marketing), BA (Hons) Business Studies.
β) Higher National Diploma – HND, σε συνεργασία με το Edexcel International, UK:                  HND in Mechanical Engineering, HND in Civil Engineering, HND in Construction (Architectural Design), HND in Counselling and Psychology, HND Supporting People with Specific Learning Difficulties, Professional. Diploma in Speech Therapy .
γ) Executive Diploma σε συνεργασία με το London Centre of Management:                           Executive Diploma in – Management,  Marketing, Banking & Finance, Human Resources Management, Logistics, Shipping, Journalism & Management, Sports Journalism & Management, Small and Medium Business Management, Public Relations, Education Leadership & Management, Health Management,  Accounting Management & International Accounting Standards
Τα παραπάνω προγράμματα απευθύνονται σε απόφοιτους Λυκείων, απόφοιτους Δημοσίων και Ιδιωτικών ΙΕΚ αντίστοιχης ειδικότητας προέλευσης (εισαγωγή στο 2ο έτος), καθώς και φοιτητών ΑΕΙ / ΑΤΕΙ  αντιστοίχων σχολών, (κατάταξη σε προχωρημένο έτος σπουδών).
Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων, μπορείτε να απευθύνεστε στο Admissions Office του  Mediterranean College, από Δευτέρα έως Παρασκευή,  09:00 -21:00 και Σάββατο 10:00 -14:00, Aθήνα:  Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600, Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9, τηλ.: 2310 287 779 , e-mail: [email protected], www.medcollege.edu.gr . Mediterranean College. The Power of Knowledge!
To Mediterranean College στα Social Media:
Facebook: http://www.facebook.com/mediterraneancollege  Twitter: https://twitter.com/#!/medcollege1 YouTube: http://www.youtube.com/mediterraneancollege
Συντάκτης – Πληροφορίες: Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κο Βασίλη Γαλάνη, Marketing Director & Υπεύθυνο Γραφείου Τύπου, τηλ.: 210 88 99 603, e-mail: [email protected]
Για το πλήρες δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!