Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Δράση “BeCaptainforaday”από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Πειραιά στο πλαίσιο των ΗΜΕΡΩΝ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2019

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο διοργανώνει μεταξύ 6-10 Μαϊου, στο πλαίσιο των Ημερών Θάλασσας 2019 (3-12/05/2019) του Δήμου Πειραιά,την ανοιχτή για το κοινό δράση “BeCaptainforaday.

Στο πλαίσιο της δράσης, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο δίνει τη μοναδική ευκαιρία στο κοινό να επισκεφθεί τη Ναυτική Ακαδημία του στην καρδιά του Πειραιά (Κολοκοτρώνη 110, Πλ.Τερψιθέας), να ξεναγηθεί στις υπερσύγχρονες και πρωτοποριακές εγκαταστάσεις της και να ζήσει την εμπειρία του ναυτικού επαγγέλματος, μέσα από τη διαδικασία προσομοίωσης στον κορυφαίας τεχνολογίας Προσομοιωτή Γέφυρας που διαθέτει η Ακαδημία. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί η δυνατότητα να βιώσουν τη διακυβέρνηση ενός πλοίου του Εμπορικού Ναυτικού σε πραγματικές συνθήκες – με ποικιλία καιρικών συνθηκών και με προορισμούς υπαρκτά λιμάνια ανά τον κόσμο – υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη ειδικού καθηγητή της Ναυτικής Ακαδημίας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι, με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένης εκπαίδευσης στους δόκιμους Πλοιάρχους, στη Ναυτική Ακαδημία του Μητροπολιτικού Κολλεγίου έχει εγκατασταθεί ο προσομοιωτής γέφυρας DNV-A 240° της TRANSAS, ένας από τους πλέον προηγμένους, εντυπωσιακότερους και λειτουργικότερους προσομοιωτές γέφυρας που διαθέτει η παγκόσμια αγορά. Με τη χρήση εξαιρετικά προηγμένης τεχνολογίας, επιτρέπει την εκπαίδευση των δοκίμων σε έναν πραγματικά ανεξάντλητο αριθμό σεναρίων, ανάλογων με εκείνα που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν κατά τη διάρκεια των εκπαιδευτικών ταξιδιών ως Δόκιμοι (NAEST) και της καριέρας τους ως Αξιωματικοί καταστρώματος.

Ημέρες / Ώρες για συμμετοχή στη δράση ‘BeCaptainforaDay’:

  • Δευτέρα 6/5 19:00-20:00
  • Τρίτη 7/5 18:00-19:00
  • Τετάρτη 8/5 20:00-21:00
  • Πέμπτη 9/5 17:00-18:00
  • Παρασκευή 10/5 16:00-17:00

Απαιτείται δήλωση συμμετοχής στο T: 2104121200.

___________________________________________________________

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι το πρώτο και μεγαλύτερο ιδιωτικό Κολλέγιο που δραστηριοποιείται στην περιφέρεια Πειραιά. Με τη Ναυτική Ακαδημία του σε αποκλειστική συνεργασία με το παγκοσμίως γνωστό SolentUniversity στο Southampton, προσφέρει τη μόνη ολοκληρωμένη πρόταση σπουδών υψηλής ποιότητας στη Ναυτιλία στην Ελλάδα, με πρωτοποριακά προγράμματα ναυτικής και ναυτιλιακής εκπαίδευσης. Είναι το μοναδικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα, το οποίο είναι διαπιστευμένο ταυτόχρονα από τους δύο πιο διακεκριμένους επαγγελματικούς συλλόγους στον κλάδο της ναυτιλίας παγκοσμίως, το InstituteofCharteredShipbrokers (ICS) και το CharteredInstituteofLogisticsandTransport (CILT), καθώς και το μοναδικό πιστοποιημένο από τον κορυφαίο παγκοσμίως Νηογνώμονα DNVGL ως Κέντρο Ναυτικής Εκπαίδευσης. Διαθέτει, επίσης, πιστοποίηση από την PYA (ProfessionalYachtingAssociation), τη RYA (RoyalYachtingAssociation) και την IAMI (TheInternationalAssociationofMarineInvestigators) για την προσφορά της έγκριτης σειράς προγραμμάτων εκπαίδευσης προσωπικού σκαφών αναψυχής G.U.E.S.T. Παράλληλα, είναι Μέλος της Διεθνούς Ένωσης Πλοιοκτητών Ξηρού Φορτίου (INTERCARGO), του InstituteofMarineEngineering, ScienceandTechnology (IMarEST), της Ελληνικής Ένωσης Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος (HΕLMEPA) και του BalticandInternationalMaritimeCouncil (BIMCO).

 

Περισσότερα στο www.mitropolitiko.edu.gr

 

leave your comment


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!