Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

100 Χρόνια Άσυλο του Παιδιού – Διημερίδα  με θέμα το Παιδί

«Οραματισμοί, Πρωτοπορία, Προσφορά στην Εκπαίδευση, Διαπαιδαγώγηση, Σωματική και Ψυχική Υγεία των Παιδιών»

 

Μια πολύ ενδιαφέρουσα διημερίδα,  που αφορά σε ζητήματα εκπαίδευσης, διαπαιδαγώγησης, σωματικής  και ψυχικής υγείας των παιδιών, διοργανώνεται στις 10 και 11 Μαΐου  από το «Άσυλο του Παιδιού» στο πλαίσιο της Επετείου των 100 χρόνων από την ίδρυσή του, στην αίθουσα «Σταύρος Νιάρχος» εντός των εγκαταστάσεων του Ιδρύματος, Εγνατία 129.

Τα θέματα τα οποία θα συζητηθούν αφορούν στη σωματική και ψυχική υγεία του παιδιού και ειδικότερα στην εκπαίδευση, ανάπτυξη,  υγιεινή και στην διατροφή του.Ακόμα, θα πραγματοποιηθούν ομιλίες που θα αναφέρονται συγκεκριμένα στη σπουδαιότητα του εμβολιασμού, την ψυχική ανθεκτικότητα καιτηναξία του αθλητισμού και της μουσικής στην παιδική ηλικία. Τα θέματα θα παρουσιαστούν από καταξιωμένους ομιλητές, καθηγητές πανεπιστημίου και ειδικούς σε κάθε κλάδο και απευθύνονται σε γονείς, εκπαιδευτικούς, φοιτητές παιδαγωγικών τμημάτων πανεπιστημίου και ΤΕΙ και κάθε άλλο ενδιαφερόμενο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης σε όσους από τους συμμετέχοντες το επιθυμούν.

Για πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε: 2310 209 398, 2310 214246 και

email: [email protected]

 

 

leave your comment


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!