Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο ο μοναδικός Global Academic Partner του American Hotel & Lodging Educational Institute (AHLEI) στην Ελλάδα

 

Μια μεγάλη συνεργασία ξεκινά για το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και τον American Hotel and Lodging Αssociation [AHLA] και πιο συγκεκριμένα, με το εκπαιδευτικό του ινστιτούτο,American Hotel & Lodging Educational Institute [AHLEI].Σήμερα, η πολυβραβευμένη Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου αποτελεί τον μοναδικό GlobalAcademicPartner του AHLEI στην Ελλάδα.

Ο σύνδεσμος AHLA με έδρα την Ουάσιγκτον, εξυπηρετεί τον κλάδο της φιλοξενίας για περισσότερα από 100 χρόνια, προσφέροντας συμβουλευτική υποστήριξη και εκπαιδευτικούς πόρους στην ξενοδοχειακή βιομηχανία. Εκπροσωπεί περισσότερα από 2,8 εκατομμύρια δωμάτια, που αντιστοιχούν σε περισσότερες από 25.000 ξενοδοχειακές μονάδες, το 50% του κλάδου! Το ινστιτούτο AHLEI ιδρύθηκε το 1953 και είναι το μη κερδοσκοπικό τμήμα εκπαίδευσης και κατάρτισης του AHLA. Είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένο ως ο κορυφαίος φορέας στην πιστοποίηση του ξενοδοχειακού κλάδου, με πελάτες και συνεργάτες σε περισσότερες από 95 χώρες. Κορυφαίες ξενοδοχειακές αλυσίδες και χιλιάδες μικρότερα καταλύματα σε όλο τον κόσμο αξιοποιούν τα προγράμματα και τις πιστοποιήσεις του AHLEI για την κατάρτιση των εργαζομένων τους, καθώς χαίρουν παγκόσμιας αναγνώρισης από τους εργοδότες της βιομηχανίας της φιλοξενίας. Περισσότερα από 2.000 Πανεπιστήμια και επαγγελματικές Τουριστικές Σχολές χρησιμοποιούν προγράμματα και εκπαιδευτικά εγχειρίδια του AHLEI στις αίθουσες διδασκαλίας τους. Επιπλέον, το Ινστιτούτο συνεργάζεται με κυβερνητικούς φορείς, υπουργεία Τουρισμού και Εργασίας και επαγγελματικές ενώσεις για την παροχή των πλέον κατάλληλων εργαλείων εκπαίδευσης και κατάρτισης.

 

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο ως ακαδημαϊκός εταίρος του ινστιτούτου AHLEI, έχει το δικαίωμα να παρέχει τα παγκοσμίως φήμης εκπαιδευτικά προγράμματα πιστοποίησης των στελεχών τουριστικών και επισιτιστικών επιχειρήσεων, τα οποία με την επιτυχή τους ολοκλήρωση οδηγούν στην απόκτηση των διεθνώς αναγνωρισμένων πιστοποιητικών του AHLA. Τα προγράμματα καλύπτουν περισσότερες από 20 διαφορετικές εξειδικεύσεις του κλάδου της φιλοξενίας, που υπάγονται στις εξής θεματικές ενότητες:IntroductiontoHospitality |RoomsDivision|FoodandBeverage|AccountingandFinance|MarketingandSales| Human Resources|General HospitalityManagement.


Με την απόκτηση της ιδιότητας του Global Academic Partner του AHLEI, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο έχει πρόσβαση σε μοναδικά προνόμια και οφέλη, όπως:

u  τη δυνατότητα να προσφέρει προγράμματα και πιστοποιήσεις του AHLEI, u  δικαίωμα χρήσης του ονόματος και του εμπορικού σήματος του AHLEI ως “GlobalAcademicPartner” στην Ελλάδα,u  πρόσβαση σε ένα πλήρες φάσμα έγκυρων, ενημερωμένων εκπαιδευτικών υλικών,u  πρόσβαση σε συμπληρωματικά υλικά όπως βίντεο, DVD και onlineεκπαιδευτικό υλικό,u  παγκοσμίως αναγνωρισμένα διαπιστευτήρια για τους φοιτητές του,u  δυνατότητα ανάπτυξης και πιστοποίησης των καθηγητών της Σχολής Τουρισμού, μέσω του προγράμματοςCertifiedHospitalityEducator (CHE).

 

Αξίζει να αναφερθεί ότι η συνεργασία με το AHLEI έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά διακρίσεων και πιστοποιήσεων τηςΣχολής Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, η οποία έχει βραβευθεί για 4 συνεχή έτη ως η καλύτερη Σχολή Ξενοδοχειακής Εκπαίδευσης (Best HotelEducationProvider) στα Greek Hospitality Awards 2016, 2017, 2018 και 2019. Επιπλέον, είναι μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και της Ένωσης Ανώτερων Τουριστικών Σχολών της Ευρώπης (EURHODIP).Θυμίζουμε ότι η Σχολή Τουρισμού προσφέρει προπτυχιακά (Bachelors) και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών (Masters) σε σύγχρονες ειδικότητες με ζήτηση στην τουριστική αγορά εργασίας, όπως η Διοίκηση Ξενοδοχειακών και Τουριστικών Επιχειρήσεων, οι Επισιτιστικές Τέχνες και η Γαστρονομία. Όλα τα προγράμματα σπουδών προσφέρουν επαγγελματικές προοπτικές εντός και εκτός Ελλάδας μέσα από ένα ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων τουριστικών και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων για την πρακτική άσκηση των φοιτητών.

 

Περισσότερα στο www.mitropolitiko.edu.gr

 

leave your comment


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!