Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Δραστηριότητες του Πανεπιστημίου ΝΕΑΠΟΛΙΣ Πάφου στη Θεσσαλονίκη και την Καβάλα

«Ευρωπαϊκά Προγράμματα σε θέματα Αρχιτεκτονικής Τοπίου – Περιβάλλοντος», Καβάλα 11 Απριλίου 2013

Ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Ν. Καβάλας και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας, σας καλούν στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Απριλίου 2013 στις 19:00 στην αίθουσα του ΤΕΕ-ΑΜ, Βότση 2 στην Καβάλα με θέμα: «Ευρωπαϊκά Προγράμματα σε θέματα Αρχιτεκτονικής Τοπίου – Περιβάλλοντος και η εμπειρία του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου» Εισηγήτρια: Δρ. Τζούλια Τζώρτζη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Σχολή Αρχιτεκτονικής, Τοπίου και Περιβάλλοντος, Διευθύντρια Ερευνητικών και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου.

Διάλεξη Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Θεσσαλονίκη 13 Απριλίου 2013

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου και ο Εκπαιδευτικός Όμιλος “ΣΧΕΔΙΟ-ΣΧΕΔΙΟ” σας προσκαλούν σε διάλεξη Επαγγελματικού Προσανατολισμού το Σάββατο 13 Απριλίου 2013 και ώρα 19.30 στο οίκημα του ομίλου στην οδό Μητροπόλεως 39, Θεσσαλονίκη. Εισηγήτριες θα είναι η κοσμήτορας της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου καθηγήτρια Κλεοπάτρα Καραλέτσου και η αναπληρώτρια καθηγήτρια Δρ. Τζούλια Τζώρτζη.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!