Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

droidcon Greece countdown 101 με την υποστήριξη του ΙΕΚ ΑΚΜΗ _Η Αντίστροφη Μέτρηση ξεκίνησε 101

droidcon

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμμετοχή του στη φετινή droidcon Greece. Οι τομείς ΜΜΕ & Αθλητισμού, Η/Υ & Νέων Τεχνολογιών και Εφαρμοσμένων Τεχνών με τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων τους, θα αναλάβουν ενεργό συμμετοχή στην προετοιμασία αλλά και την υλοποίηση της droidcon Greece #2, η οποία θα λάβει χώρα στις 7 Ιουλίου 2016 στο NOESIS. Το μεγάλο τεχνολογικό event θα πλαισιώσουν και φοιτητές της Σχολής Πληροφορικής, του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.
Η droidcon Greece είναι η ελληνική διοργάνωση του παγκόσμιου συνεδρίου που εστιάζεται αποκλειστικά γύρω από το λειτουργικό σύστημα του Android. Η droidcon είναι μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε στο Βερολίνο το 2009 ως μια ετήσια συνάντηση της κοινότητας του Android και εξελίχθηκε σε ένα παγκόσμιο event, με 23 χώρες ήδη να συμμετέχουν και συνεχώς να εξαπλώνεται. Κατά την διάρκεια της droidcon λαμβάνουν χώρα πολλές παράλληλες εκδηλώσεις οι οποίες απευθύνονται σε όλους τους λάτρεις της τεχνολογίας.
Το ΙΕΚ  ΑΚΜΗ, έχοντας πάντα σαν προτεραιότητα τη συνεχή προσφορά εξειδικευμένης γνώσης, σύμφωνα με τις επιταγές της σύγχρονης πραγματικότητας και τη σαφή διασύνδεση των σπουδών με την αγορά εργασίας, επιλέγει να ταυτίσει το όνομά του, με το παγκόσμιο τεχνολογικό συνέδριο.
Σκοπός της droidcon είναι να φέρει σε επαφή τους experts και δημιουργούς των εφαρμογών, με όσους ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα και να δικτυώσει άτομα που μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα.
Η εξέλιξη του Android φέρνει νέες προκλήσεις στους developers, όπως screenless συσκευές, νέοι αισθητήρες, νέες εφαρμογές, πολλές ενημερώσεις και πολλά άλλα που καλούνται να αντιμετωπίσουν προκειμένου να μένουν ενήμεροι με τις εξελίξεις και τις νέες τεχνολογικές δυνατότητες.
Η φετινή διοργάνωση επιστρέφει δυναμικά και είναι πλούσια σε παράλληλες δραστηριότητες (talks & codelabs, Google I/O .recall, international expo, startup village, devs alley, barcamp & democamp) και καλύπτει μια μεγάλη πληθώρα των πτυχών του.
Προσδεθείτε για το διαστημικό  ταξίδι στον πλανήτη του Android και απογειωθείτε μαζί μας!
Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΑΘΗΝΑΣ, Κοδριγκτώνος 16, τηλ.: 210 8224074

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, Σωτήρος Διός 1, 210 8224074
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Τσιμισκή 14, 2310 260200
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΚΡΗΤΗΣ, Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου, Ηράκλειο, 2810 300900
www.iek-akmi.edu.gr  | www.facebook.com/iekAKMIedu
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!