Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Δωρεάν Σεμινάριο Υποκριτικής με θέμα «Προσεγγίζοντας έναν ρόλο στο Θέατρο και στον Κινηματογράφο» από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης

Ένα μοναδικό Δωρεάν  Σεμινάριο διοργανώνει ο Τομέας Υποκριτικής Τέχνης Θεάτρου & Κινηματογράφου του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης με θέμα «Προσεγγίζοντας έναν ρόλο στο Θέατρο και στον Κινηματογράφο», στο πλαίσιο του Education Festival 2018, Τρίτη 27 Μαρτίου 2018, ώρα 15.00, στις εγκαταστάσεις του, Βαλαωρίτου 9.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιήσει η Θεατρική ομάδα Minus plus, με τη φιλική συμμετοχή του κ. Πέτρος Παπαζήση, Ηθοποιού-Σκηνοθέτη και Υπεύθυνου του Τομέα Υποκριτικής Τέχνης Θεάτρου & Κινηματογράφου του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης.
Το παρόν σεμινάριο έχει ως στόχο να προσφέρει σε σπουδαστές, αποφοίτους ή επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του Κινηματογράφου ή του Θεάτρου, καλές τεχνικές και πρακτικές γύρω από τις ομοιότητες και τις διαφορές ανάμεσα στη θεατρική και κινηματογραφική ερμηνεία ενός κειμένου καθώς και τον τρόπο προσέγγισης ενός ρόλου.
Μετά από ένα 9ετές ταξίδι δωρεάν εκπαίδευσης γεμάτο πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες, το ΕDUCATION FESTIVAL, το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη, «κλείνει» φέτος 10 χρόνια και συνεχίζει στο «μακρύ δρόμο» της εκπαίδευσης υψηλής ποιότητας, με άξονα το τρίπτυχο «BELIEVE–TRUST–SUCCESS» των εκπαιδευτικών φορέων ΙΕΚ ΑΛΦΑ και MEDITERRANEAN COLLEGE.
Για περισσότερες πληροφορίες :
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης,
Βαλαωρίτου 9, 2310 552 406
www.education-festival.edu.gr

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!