Καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο Schools.gr

"ΕΝΑΣ ΣΟΥΠΕΡ-ΗΡΩΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΜΟΥ" – ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ, COACHING KAI ΔΡΑΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Σε αυτό το βιωματικό σεμινάριο δύο διαφορετικές προσεγγίσεις συναντιούνται, το coaching και η δραματοθεραπεία. Σκοπός της συνάντησης είναι να δούμε διαφορετικά θέματα που μας απασχολούν, με προσανατολισμό αυτήν τη φορά την λύση και όχι το πρόβλημα. Συγχρόνως, να αποκαλύψουμε μέσα από το δημιουργικό παιχνίδι τις δυνατότητες και τους φόβους μας χωρίς κριτική.
Στο πρώτο μέρος, δουλεύοντας βιωματικά μέσω της coaching μεθόδου, μπορείς να μετατρέψεις το πρόβλημα σου σε έναν συγκεκριμένο στόχο με το εργαλείο «Τροχός της Ζωής». Σε αυτό το κομμάτι προσβλέπουμε στο να γίνει ξεκάθαρο και συγκεκριμένο αυτό που θέλεις να πετύχεις και τα εμπόδια που αντιμετωπίζεις, όπως επίσης και το πρώτο βήμα που θα σε φέρει πιο κοντά στην λύση.
Στην συνέχεια θα έρθεις σε επαφή με τον μαγικό κόσμο της δραματοθεραπείας, για να ανακαλύψεις τις θετικές σου δυνάμεις μέσα από το βιωματικό παιχνίδι του Ήρωα, ώστε να ενισχύσεις τον τελικό σου σκοπό.
Ο δικός μας στόχος είναι να ξεκαθαρίσουμε την εικόνα, να ενεργοποιήσουμε την αισιοδοξία, την δημιουργικότητα και το κίνητρο μέσα σας.
 
Ημερομηνία:  Κυριακή 29 Απριλίου 2018, 11:00-16:00
Απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις συμμετοχές
Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης
Στοιχεία επικοινωνίας:
Λία Γουλάκου 6949188824
Αντιγόνη Χριστοφόρου 6947937632 Ψυχοθεραπεύτρια, Δραματοθεραπεύτρια, ΨΝΑ 18ΑΝΩ
E-MAIL [email protected]
 
 
 
 

 

Copied!