Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Δυναμική είσοδος στη Διά Βίου Μάθηση με το ΚΔΒΜ-2 ΟΜΗΡΟΣ

Ο Όμιλος Εκπαίδευσης και Τεχνολογίας ΟΜΗΡΟΣ με το κύρος και την αξιοπιστία των 67 χρόνων στον κλάδο της εκπαίδευσης δημιούργησε το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 ΟΜΗΡΟΣ. Ένα νέο Εκπαιδευτικό Κέντρο που παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και που καλύπτει όλο το εύρος των αναγκών για τη διά βίου μάθηση και την εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Η ανάγκη για συνεχιζόμενη εκπαίδευση και ανανέωση των γνώσεων και δεξιοτήτων, μέσα σε ένα απαιτητικό περιβάλλον Αγοράς Εργασίας, καθιστά τη διά βίου μάθηση αγαθό απαραίτητο για την πραγμάτωση επαγγελματικών στόχων.
Το ΚΔΒΜ-2 ΟΜΗΡΟΣ είναι Πιστοποιημένος Φορέας από τον ΕΟΠΠΕΠ (πρώην  Ε.ΚΕ.ΠΙΣ.) με κωδικό 2000001 που απαρτίζεται από αξιόλογα και ικανά στελέχη με πολυετή πείρα στο χώρο της εκπαίδευσης και κατάρτισης και με μακρόχρονη γνώση του αντικειμένου τους. Ο φορέας διαθέτει 22 αίθουσες και εργαστήρια συνολικής δυναμικότητας 610 καταρτιζομένων, γεγονός που το κατατάσσει σε ένα από το μεγαλύτερα Κέντρα Διά Βίου Μάθησης στην Ελλάδα.
Τα εξειδικευμένα προγράμματα που προσφέρει αυτήν την περίοδο σε εργαζόμενους και ανέργους το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 ΟΜΗΡΟΣ, είτε στις εγκαταστάσεις του είτε με τη μορφή εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, σχετίζονται με:

  • την Επιταγή Εισόδου για άνεργους νέους έως 29 ετών
  • την Επιταγή Εισόδου για άνεργους νέους έως 29 ετών στον κλάδο του Τουρισμού
  • το ΛΑΕΚ
  • την εκπαίδευση για την απόκτηση άδειας εργασίας προσωπικού Ιδιωτικής Επιχείρησης Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας (Ι.Ε.Π.Υ.Α.)
  • την Εκπαίδευση Εκπαιδευτών
  • την ένταξη στο Μητρώο Μόνιμων Ενεργειακών Επιθεωρητών

Ανοίγουμε μία νέα σελίδα στην Εκπαίδευση και Κατάρτιση. Ελάτε να ακολουθήσουμε το μονοπάτι της επαγγελματικής επιτυχίας!
Πληροφορίες στο τηλ. 210 3831455 ή στο email [email protected]    
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!