Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Εξετάσεις στη Θεσσαλονίκη για την Κινέζικη Γλώσσα από τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών SPEAK

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών SPEAK στη Θεσσαλονίκη πρωτοπορώντας για μια ακόμη φορά στον χώρο της ξενόγλωσση εκπαίδευσης διασφάλισαν μια νέα και αποκλειστική συνεργασία! Από τον Ιούνιο του 2013 οι Ξένες Γλώσσες SPEAK σε συνεργασία με το Ινστιτούτο HANBAN της Κίνας θα διεξάγουν τις εξετάσεις για τη πιστοποίηση της Κινεζικής γλώσσας, για τα πτυχία HSK στη Θεσσαλονίκη
Το Ινστιτούτο ΗΑΝΒΑΝ (www.hanban.edu.cn) είναι ένα δημόσιο ίδρυμα, που σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας της Κίνας, παρέχει υπηρεσίες προώθησης, προβολής και εξάπλωσης του Κινεζικού πολιτισμού και της Κινεζικής γλώσσας σε παγκόσμια κλίμακα. Σκοπός του Ινστιτούτου είναι η ανάπτυξη σχεδιασμού για την προώθηση της Κινεζικής γλώσσας σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς και ο σχεδιασμός και έλεγχος της διεξαγωγής των εξετάσεων HSK, YCT, BCT.
Οι εξετάσεις του HSK χωρίζονται σε έξι επίπεδα. Το νέο HSK είναι μία διεθνής τυποποιημένη εξέταση κινεζικής επάρκειας, της οποίας  το αντικείμενο είναι άτομα που έχουν τη κινεζική ως δεύτερη γλώσσα, και κατευθύνεται στην εξέταση της ικανότητας των σπουδαστών να εφαρμόζουν την κινεζική γλώσσα στις σπουδές τους, στην προσωπική τους δουλειά και στην εργασία τους. Η νέα μορφή της εξέτασης συνίσταται σε δύο ανεξάρτητα μέρη: Ένα γραπτό  και ένα προφορικό. Το προφορικό αποτελείται από τις βαθμίδες HSK-Βαθμίδα 1, HSK-Βαθμίδα 2, HSK- Βαθμίδα 3, HSK- Βαθμίδα 4, HSK- Βαθμίδα 5 και HSK-Βαθμίδα 6.
Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στις 1 Δεκεμβρίου 2013 για τα επίπεδα HSK 1-5. Τα εξέταστρα για κάθε επίπεδο είναι τα παρακάτω:

  • HSK 1 70€
  • HSK 2 80€
  • HSK 3: 100€
  • HSK 4: 120€
  • HSK 5: 150€

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εξετάσεις, το κόστος και τον τρόπο εγγραφής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη κα. Σοφία Γερμανού στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών SPEAK στο τηλέφωνο 2310225717 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή να περάσουν από τις εγκαταστάσεις των Κέντρων Ξένων Γλωσσών SPEAK, Εγνατία 116 στον 1ο όροφο.
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!