Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Δυναμική παρουσία του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου στη Θεσσαλονίκη

 1

   Το δυναμικό του παρόν έδωσε το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου  στην Ημερίδα Ενημέρωσης, που διοργάνωσε το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας,  με θέμα: «Σπουδές στην Κύπρο».
   Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, συμμετείχε στην ημερίδα για την παρουσίαση των Κυπριακών Πανεπιστημίων, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 20 Ιουνίου 2015, στο Ξενοδοχείο «Electra Palace», στη Θεσσαλονίκη.
   Μαθητές, φοιτητές, γονείς, εκπαιδευτικοί και σύμβουλοι επαγγελματικού προσανατολισμού παρακολούθησαν την ημερίδα και ενημερώθηκαν από τους εκπροσώπους του Νεάπολις για τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών που διαθέτει, για τις διαδικασίες εισδοχής και τα κριτήρια υποτροφιών.
Ο κ. Διομήδης Μαρκουλής, Αντιπρύτανης και Κοσμήτωρ της Σχολής Επιστημών της Υγείας, και ο κ. Ανδρέας Γερμανός Υπεύθυνος του Γραφείου Θεσσαλονίκης του Πανεπιστημίου Νεάπολις και οι υπόλοιποι συνεργάτες του Νεάπολις  ενημέρωσαν το κοινό της ημερίδας για τομείς σπουδών όπως η Νομική, η Ψυχολογία, η Αρχιτεκτονική, η Οικονομία, η Διοίκηση Επιχειρήσεων, η Δημόσια Διοίκηση, η Εκπαιδευτική Διοίκηση, η Εκπαιδευτική Ψυχολογία,  καθώς και για την πλήρη αναγνώριση που έχουν τα πτυχία και οι τίτλοι σπουδών του Νεάπολις από τον ΔΟΑΤΑΠ και το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας.
   Επιπλέον συζήτησαν για το υψηλό επίπεδο σπουδών, το Ακαδημαικό προσωπικό του Πανεπιστημίου και καθοδήγησαν τους ενδιαφερόμενους σχετικά με τις διαδικασίες συμπλήρωσης της Αίτησης Εγγραφής, για την εξασφάλιση διαμονής στις φοιτητικές εστίες του Νεάπολις. Τους ενημέρωασαν για το κόστος ζωής και γενικότερα για τη φοιτητική ζωή στην Κύπρο και την απευθείας αεροπορική σύνδεση της Πάφου με τη Θεσσαλονίκη και άλλες περιοχές της Ελλάδας. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στους λόγους που ένας νέος φοιτητής θα πρέπει να επιλέξει και να προτιμήσει  να σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις .
   Ο  υπεύθυνος του Γραφείου Βορείου Ελλάδας κ. Ανδρέας Γερμανός και οι συνεργάτες του συνεχίζουν σε καθημερινή βάση την ενημέρωση του κοινού. Οι ενδιαφερομένοι  μπορούν να επισπευτούν τα γραφεία του Πανεπιστημίου, στην οδό Τσιμισκή 80, ή να τηλεφωνήσουν στο 2310 931673.
 

Υπ. Γραφείου Θεσσαλονίκης
T: 2310931673
M: 6936978839
E: [email protected]
W: www.nup.ac.cy
 
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου
8042 Πάφος Κύπρος
Τ: 00357 26843300
F: 00357 26931994
Ε: [email protected]
W:www.nup.ac.cy
 

2

 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!