Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

EVABEAUTY Studies – ΔΙΑΛΕΞΗ ΜΕ ΘΕΜΑ «Αισθητική και Ιατρική Αισθητική: Οι σύγχρονες εξελίξεις στην Πλαστική και Επανορθωτική Χειρουργική»

1 (1)

Τα Κ.Δ.Β.Μ.1 EVABEAUTY Studies, στις 18/06/2015 στις κτιριακές εγκαταστάσεις των σχολών στον Πειραιά, πραγματοποίησαν για τους σπουδαστές τους ενημερωτική διάλεξη με θέμα «Αισθητική και Ιατρική Αισθητική: Οι  σύγχρονες εξελίξεις στην Πλαστική και Επανορθωτική Χειρουργική».
Εισηγητής ήταν ο πλαστικός και επανορθωτικός χειρουργός Νεκτάριος Ντουντουλάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στις σύγχρονες εξελίξεις και μεθόδους στον τομέα της αισθητικής ιατρικής καθώς και στις νέες θεραπείες για πρόσωπο και σώμα, τόσο σε επεμβατικό όσο και μη επεμβατικό επίπεδο. Η συζήτηση που ακολούθησε αποδείχτηκε ιδιαίτερου ενδιαφέροντος, καθότι ο κος Ντουντουλάκης έλυσε απορίες και αποσαφήνισε μύθους που συχνά διαβάζουμε.
Τα Κ.Δ.Β.Μ.1 EVABEAUTY Studies σε τακτά χρονικά διαστήματα πραγματοποιούν για τους σπουδαστές και αποφοίτους δωρεάν διαλέξεις, με στόχο την ενημέρωσή τους σε θέματα που σχετίζονται με τον κλάδο ομορφιάς.
Πειραιάς: Ηρ.Πολυτεχνείου 20-22 (Δημ.Θέατρο), Τηλ.: 2104100041
Καλλιθέα: Ελ.Βενιζέλου 140 (Πλ. Δαβάκη),  Τηλ.: 210 9589616
www.evabeauty.gr/studies
www.monimo-makigiaz.com

2 (1)

 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!