Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

«ΜΕ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ, ΤΟ ΙΕΚ ΑΚΜΗ»

deltio-tupou

Σε κινήσεις ανανέωσης και επέκτασης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του, των κτιριακών εγκαταστάσεων και των εργαστηρίων του, προχωράει κάθε χρόνο ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΑΚΜΗ. O Εκπαιδευτικός Όμιλος, μετά την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τον Πειραιά, ανοίγει τις πόρτες του και στο Ηράκλειο Κρήτης.
Μόνο τυχαία δεν είναι άλλωστε και η κατάκτηση του βραβείου αριστείας από τον παγκόσμιο και διεθνώς αναγνωρισμένο θεσμό EFQM – «Commited to Excellence».
Σύμφωνα με έρευνα της ALCO για το Ίδρυμα Μελετών Λαμπράκη, το ΙΕΚ Ακμή αναδείχθηκε πρώτο στην επαγγελματική αποκατάσταση των νέων. Παράλληλα έχει κερδίσει δεκάδες ελληνικές και διεθνείς διακρίσεις (Ευρωπαϊκό Κέντρο Διαφάνειας της ΕΕ, Βραβείο της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων 2005 και Βραβείο «Κωνσταντίνος Καλλιγάς», Πανευρωπαϊκό Βραβείο στις Νέες Τεχνολογίες – Net Days Europe -, Βραβείο Νέων Τεχνολογιών για το έργο «Ολυμπιακοί αγώνες – Ένας διαπολιτισμικός διάλογος», Βραβείο από το Διεθνές Επιμελητήριο Νέων).
Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ προσφέρει στους σπουδαστές του 12 τομείς σπουδών και 81 σύγχρονες ειδικότητες κάτι που επισφραγίζει όχι μόνο το υψηλό επίπεδο σπουδών του εκπαιδευτικού ιδρύματος αλλά και η συμβολή του για πρωτοπορία και καινοτομία στην εκπαίδευση.
Ανάμεσα στα πλεονεκτήματά του είναι η εργασιοκεντρική μέθοδος διδασκαλίας, όπου οι σπουδαστές αναλαμβάνουν projects σε ρεαλιστικούς χώρους και χρόνους, όπως ακριβώς θα κληθούν από την αγορά εργασίας να τα υλοποιήσουν μελλοντικά. Επίσης, η ενισχυτική διδασκαλία, η οποία αποτελεί ένα εγκεκριμένο πρόγραμμα του υπουργείου Παιδείας, που εμπλουτίζεται ανάλογα με τις ιδιαίτερες μαθησιακές ανάγκες και απαιτήσεις κάθε σπουδαστή. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται τα μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας για την κάλυψη των κενών στη διδακτέα ύλη, καθώς και ιδιαίτερα μαθήματα με τον ίδιο καθηγητή που διδάσκει το μάθημα, αν αυτό κριθεί απαραίτητο.
Το IEK διαθέτει και σπουδαστικό ραδιόφωνο, με ολοκληρωμένες παραγωγές, που εκπέμπει στο Internet μόνο από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Το AKMI Web Radio, από το 2008, προσφέρει στους σπουδαστές όλων των ειδικοτήτων της σχολής τη δυνατότητα να εκπαιδευθούν στο συγκεκριμένο μέσο μαζικής επικοινωνίας, κάνοντας πρακτική εξάσκηση σε πραγματικές συνθήκες ραδιοφωνικής εκπομπής με επαγγελματικές προδιαγραφές.
 
Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΑΚΜΗ

  • ΑΘΗΝΑ, Κοδριγκτώνος 16, Κέντρο 112 57 Τηλ.: 210 8224074
  • ΠΕΙΡΑΙΑΣ, Φίλωνος 67 και Σωτήρος Διός, 18 535 Τηλ.: 210 8224074
  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Τσιμισκή 14, 546 24 Τηλ.: 2310 260 200
  • ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ, Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου, Τηλ.: 2810 300900

www.iek-akmi.edu.gr
Like us: www.facebook.com/iekAKMIedu
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!