Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

ECDL: Το «κλειδί» για ένα ισχυρό βιογραφικό στο CARIERRA BUSINESS & COMPUTING SCHOOL

Θέλετε να γίνετε PC experts και ανταγωνιστικοί επαγγελματίες στην αγορά εργασίας; Αν ναι, οι πιστοποιήσεις ECDL είναι το «κλειδί» για ένα ισχυρό βιογραφικό- «διαβατήριο» για την αγορά εργασίας, και το CARIERRA BUSINESS & COMPUTING SCHOOL του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, ο εκπαιδευτικός φορέας με την πολυετή εμπειρία και το άρτια καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό, που επισφραγίζει την υψηλή ποιότητα σπουδών στα προγράμματα πιστοποίησης European Computer Driving License (ECDL)!
Το ECDL είναι το παγκοσμίως αναγνωρισμένο πρόγραμμα πιστοποίησης δεξιοτήτων στη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή, αλλά και γνώσεων Πληροφορικής, σε εισαγωγικό, βασικό, προχωρημένο και εξειδικευμένο επίπεδο. Το ECDL πιστοποιεί, με λίγα λόγια, ότι ο κάτοχός του είναι σε θέση να χειριστεί έναν Η/Υ, στις βασικές του εφαρμογές, σε ένα αναγνωρισμένο επίπεδο ικανότητας.
Σε διάρκεια 15 εβδομάδων περίπου (ανάλογα με το πρόγραμμα), το CARIERRA BUSINESS & COMPUTING SCHOOL προσφέρει τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να προσθέσει ένα δυνατό «χαρτί» στο βιογραφικό του –απαραίτητο για απορρόφηση στο Δημόσιο, αλλά και πλέον σημαντικό για την επαγγελματική αποκατάσταση στον ιδιωτικό τομέα– το ακόλουθο πρόγραμμα πιστοποίησης:

  • ECDL CORE: Πιστοποιεί ότι ο κάτοχός του, διαθέτει τις βασικές γνώσεις και δεξιότητες στη χρήση Η/Υ, και είναι σε θέση να χρησιμοποιεί τον υπολογιστή στις κύριες εφαρμογές αυτοματισμού γραφείου και στις βασικές υπηρεσίες του διαδικτύου.

Εξάλλου, στο CARIERRA BUSINESS & COMPUTING SCHOOL παρέχεται το πρόγραμμα πιστοποίησης ECDL Expert (Προηγμένου Επιπέδου), το οποίο αφορά στην πιστοποίηση δεξιοτήτων προηγμένου επιπέδου για τις αποκαλούμενες «εφαρμογές γραφείου», καθώς και τα προγράμματα πιστοποίησης ECDL εξειδικευμένων δεξιοτήτων (ECDL CAD, ECDL Image Maker, ECDL Web Starter). 
Στο CARIERRA BUSINESS & COMPUTING SCHOOL, ο συνδυασμός της πολυετούς εκπαιδευτικής εμπειρίας και ενός άριστα καταρτισμένου team καθηγητών, καθιστά τις περιζήτητες στην αγορά εργασίας –παγκοσμίως αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις- ECDL, προσιτές και δημοφιλείς, ακόμα και στους, κατά φιλοσοφία, «πολέμιους» της τεχνολογίας και των Η/Υ.
* Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας:

  • Αθήνα: Πατησίων 31, τηλέφωνο 210 -5279500
  • Πειραιάς: Φίλωνος 39, τηλέφωνο 210 41 20714
  • Γλυφάδα: Λ. Βουλιαγμένης 67 και Αχιλλέως 33, τηλέφωνο 210 9640117
  • Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9, τηλέφωνο 2310 552406

Ή επισκεφθείτε μας ηλεκτρονικά στις διευθύνσεις: www.carierra.gr,   και στο fb: https://www.facebook.com/carierra
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!