Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

«Αδιέξοδο» – Θέατρο «ΠΚ» – Πρεμιέρα 20 Οκτωβρίου

Μετά την μεγάλη αποδοχή από το κοινό της παράστασης «Φρανκενστάιν», ο Παύλος Κουρτίδης παρουσιάζει το νέο του έργο Αδιέξοδο, στον δικό του χώρο, στο Θέατρο “Π.Κ”, στον Νέο Κόσμο με προγραμματισμένη πρεμιέρα την 20η Οκτωβρίου. Ένας ζωντανός τοίχος, ένα μεταλλαγμένο, όμοιο, πάντα 24ωρο, βιομηχανικό γκρι και σκουριά, εγκλωβισμός, κλειστοφοβία, η υποχρέωση να συνυπάρξουν άνθρωποι διαφορετικοί και άγνωστοι μεταξύ τους , που η πραγματική τους φύση δεν θα αργήσει να φανερωθεί. Η βεβαιότητα πως η ζωή όλων είναι τώρα πια μέσα στο Αδιέξοδο. Όμως; Όμως μπορεί ένα παιδί και μια καταρρακτώδης, απρόσμενη βροχή από φύλλα να φέρουν την ανέλπιστη διέξοδο που δεν ψάχτηκε ποτέ;
Ο Παύλος Κουρτίδης, ιερατικά, πλέον, παθιασμένος με τον χορό, κάνει την καλλιτεχνική του πρόταση στην εποχή της μεγάλης κρίσης, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες, ανιχνεύοντας τα αδιέξοδα, με χιούμορ συχνά και πάντα με ελπίδα, σε ένα μαγικό σε χρώματα, εφέ, ανατροπές σκηνικό Αδιέξοδο, που οι ίδιοι οι θεατές νιώθουν να τους κυκλώνει…
Διευρύνοντας τα όρια της θεατρικής πράξης, ηθοποιοί και χορευτές του χοροθεάτρου Migma δοκιμάζουν με τα σώματα, τις φωνές, την ενεργεία τους όλη να αποδώσουν τα κείμενα του Μιχαήλ ‘Ανθη, στην πρωτότυπη μουσική σύνθεση του Σταύρου Μαρκόνη.
Το σκηνικό περιβάλλον και τα κοστούμια είναι της Άννας Μαχαιριανάκη.
Επιμέλεια φωτισμού κάνει ο Απόστολος Τσιτσώνης.
Art work ili
Ενεργούν σκηνικά οι καλλιτέχνες: Ελευθερία Κόμη, Θάνος Πρίτσας ,  Ζωή Σωτηροπούλου, Μάρκος Γιακουμόγλου, Ξανθή Αθανασοπούλου, Νίκος Κουκάκης, Νικόλας Μιτσίτσκας, , Παναγιώτης Μαλακός και η μικρή χορεύτρια Νάντια Τομαζένκο.
Στο Θέατρο Π.Κ , Κασομούλη 30 & Ρενέ Πυώ 2 , Νέος Κόσμος.
Κάτοχοι κάρτας «ΠΚ Θεατρόφιλος» έκπτωση 50%. Ετήσια συνδρομή 7 € (ισχύει για όλες τις παραστάσεις του θεάτρου ΠΚ)
Κάτοχοι κάρτας GOOUT.GR έκπτωση  50% & Αθηνόραμα club έκπτωση 50%
Τηλέφωνο: 210-9011677.
ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

  • Στο ταμείο του Θεάτρου ΠΚ, Κασομούλη 30, metro Νέος Κόσμος
    τηλ: 210 90 11 677  – εισιτήριο 13€ και 10 €  φοιτητικό, ανηλίκων, ομαδικό, ΑΜΕΑ.
  • Με πιστωτική κάρτα : www.pktheater.gr on line ticketing & Χωρίς καμία προμήθεια .

FIND US ON

Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

[youtube_video id=”wFo5vQ-oP3E”]

[youtube_video id=”FBRxuEdKZMg”]

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!