Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Μεταπτυχιακός κύκλος εξειδίκευσης στη Σκηνική Πράξη – Διετής κύκλος μαθημάτων

Το Απολλώνιο Ωδείο προσφέρει τη δυνατότητα σε επαγγελματίες από το χώρο της τέχνης,της επιστήμης και κάθε άλλο ενδιαφερόμενο, να αποκτήσει μια εξειδίκευση στη Σκηνική Πράξη, μέσα από ένα κύκλο μαθημάτων με τρεις κατευθύνσεις:

  • Υποκριτική-Σκηνοθεσία
  • Σκηνογραφία – Ενδυματολογία
  • Θεατρική γραφή και Εμψύχωση – Θέατρο για παιδιά

Διδάσκουν σημαντικοί και έπειροι στον τομέα  τους καλλιτέχνες όπως οι: Σ. Βραχωρίτης, Μ. Γεμεντζάκη, Α. Μαχαιριανάκη, Λ. Πολενάκης, Μ. Τερζοπούλου, Μ. Φραγκή, Ο. Λαζαρίδου και άλλοι.
Το μεταπτυχιακό αυτό πρόγραμμα αναπτύσσεται σε τέσσερα εξάμηνα,όπου ο φοιτητής καλείται να συμμετάσχει ενεργά μελετώντας και παράγοντας τη δική του πρόταση με την υποστήριξη του επιστημονικού, διδακτικού προσωπικού.
Στο τέλος των σπουδών και αφού έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του σε κάθε επιμέρους εργασία, πρακτική καιθεωρητική, ο κάθε υποψήφιος παρουσιάζει (σκηνοθετικά, ερμηνευτικά, συγγραφικά, εικαστικά) σε “πτυχιακή” εργασία το έργο που θα έχει επεξεργαστεί. Η παράσταση-παρουσίαση γίνεται σε θέατρο και είναι ανοιχτή στο κοινό.
Συνάντηση για την ενημέρωση του κοινού προβλέπεταιγια το Σάββατο, 20/10/2012 στις 12.00, στο Απολλώνιο Ωδείο, Φερών 16,  4ος όροφος.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ – Τελευταία ημερομηνία για εγγραφές 22/10/2012.
www.artislife.n.nu

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!