Καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο Schools.gr

ΕΕΣ EVABEAUTY STUDIES – 100% επιτυχία στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Επαγγελμάτων Ομορφιάς ACTA του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Το ΕΕΣ EVABEAUTY STUDIES, το πρώτο εξεταστικό κέντρο με 100% επιτυχία στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Επαγγελμάτων Ομορφιάς ACTA του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Το ΕΕΣ EVABEAUTY STUDIES, στις κτιριακές εγκαταστάσεις του στον Πειραιά, στις 28 & 29/01,  διεξήγαγε Εξετάσεις Πιστοποίησης Επαγγελμάτων Ομορφιάς ACTA με το κύρος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για την 7η συνεχόμενη εξεταστική περίοδο, που οι Απόφοιτοι των Σχολών Ομορφιάς EVABEAUTY STUDIES σημειώνουν 100% επιτυχία!
Τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά, λόγω της ποιοτικής και ολοκληρωμένης εκπαίδευσης που λαμβάνουν οι σπουδαστές.
Δεν είναι τυχαίο, ότι ακόμη και απόφοιτοι άλλων σχολών επιλέγουν τη Σχολή ως εξεταστικό κέντρο ACTA, για να δώσουν εξετάσεις πιστοποίησης, γιατί ξέρουν ότι η προετοιμασία που θα τους γίνει αποτελεί εγγύηση επιτυχίας.
Η επόμενη εξεταστική περίοδος αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο 2013 και θα αφορά τις ειδικότητες Μανικιούρ-Πεντικιούρ-Τεχνητά Νύχια, Κομμωτική Τέχνη, Μακιγιάζ, Face-Body Painting, Special Effects, Αισθητική Προσώπου, Αισθητική Σώματος-Αποτρίχωση.
Πληροφορίες
Καλλιθέα, Ελευθ. Βενιζέλου 140 (Πλ. Δαβάκη) – 210 9533422
Πειραιάς, Ηρώων Πολυτεχνείου 20-22 (Πλ. Δημ. Θεάτρου) – 210 4100041

 

Copied!