Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στη Λογιστική και τα Τραπεζικά από το Ι.Ε.Σ.Ο.Ε.Λ. και το e-Learning του Πανεπιστημίου Αθηνών

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στη Λογιστική και τα Τραπεζικά από το Ι.Ε.Σ.Ο.Ε.Λ. και το e-Learning του Πανεπιστημίου Αθηνών

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στη Λογιστική και τα Τραπεζικά από το Ι.Ε.Σ.Ο.Ε.Λ. και το e-Learning του Πανεπιστημίου Αθηνών

Το Ινστιτούτο Εκπαίδευσης Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (Ι.Ε.Σ.Ο.Ε.Λ.) και  το Πρόγραμμα Συμπληρωματικής εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης (E-Learning) του ΕΚΠΑ ανακοινώνουν την έναρξη του προγράμματος με τίτλο  «Λογιστική, Τραπεζική και Διεθνή Χρηματοοικονομικά» το οποίο προσφέρει στους εκπαιδευόμενους τη δυνατότητα παρακολούθησης δια ζώσης αλλά και εξ αποστάσεως για όσους διαμένουν εκτός Αττικής.

Η ανάγκη συνεχούς επιμόρφωσης και πιστοποίησης των επαγγελματικών δεξιοτήτων συνέβαλλε στη δημιουργία νέων υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικών υπηρεσιών και στην από κοινού συνεργασία των δύο φορέων στους τομείς της λογιστικής, της ελεγκτικής, καθώς και των χρηματοοικονομικών, τραπεζικής, διοίκησης και επενδύσεων.

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Λογιστική, Τραπεζική και Διεθνή Χρηματοοικονομικά» απευθύνεται σε άτομα που φιλοδοξούν να αναπτυχθούν επαγγελματικά, να βελτιώσουν το γνωστικό τους επίπεδο και να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις πάνω σε θέματα που αφορούν τη λογιστική, την τραπεζική, την ευρύτερη χρηματοοικονομική αγορά και να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητά τους στο σύγχρονο επιχειρηματικό και τραπεζικό περιβάλλον. Η διδασκαλία είναι εμπλουτισμένη με μελέτες περίπτωσης (case studies) ώστε να επιτυγχάνεται η εξάσκηση των εκπαιδευόμενων σε δεδομένα επιχειρήσεων.

Η δομή του προγράμματος έχει διαμορφωθεί κατά τρόπο ώστε να εξασφαλίζει την εξειδίκευση των εκπαιδευομένων μας στα παρακάτω αντικείμενα:

  • Χρηματοοικονομική Λογιστική
  • Εισαγωγή στην Ελεγκτική
  • Οικονομικά της Επιχείρησης
  • Οικονομικά της Αγοράς
  • Τραπεζική Λειτουργία και Διοίκηση
  • Διεθνής Τραπεζική
  • Μεταβολές της Τεχνολογίας & Νέες Τραπεζικές Λειτουργίες

Η διάρκεια του Προγράμματος είναι 12 μήνες και η  παρακολούθησή του οδηγεί στην απόκτηση «Professional Certificate» .

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να εργαστούν ως στελέχη σε οικονομικές υπηρεσίες, λογιστήρια, τραπεζικά ιδρύματα καθώς και ως αναλυτές ή σύμβουλοι σε οργανισμούς και ασφαλιστικές εταιρίες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν αναλυτικά τη δομή του Προγράμματος στην ιστοσελίδα

http://elearn.elke.uoa.gr/elearn/soel/exid_logis_trap02.html

Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων: 24/10/2014 – Έναρξη Μαθημάτων:  27/10/2014

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 210.3689396 & 210.36.89383 ή στο email: [email protected]

Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!