Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Μεταπτυχιακό στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία Ανοιχτή Ενημερωτική εκδήλωση από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου

Μεταπτυχιακό στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία Ανοιχτή Ενημερωτική εκδήλωση από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου

Ένα πρωτοποριακό μεταπτυχιακό πρόγραμμα με κατεύθυνση στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία, παρουσίασε το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, σε ειδική ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε σε συνεργασία με την Ένωση Ελλήνων Φυσικών.
Την παρουσίαση του μεταπτυχιακού προγράμματος πραγματοποίησε ο κ. Διομήδης Μαρκουλής, Καθηγητής Εξελικτικής Ψυχολογίας, και Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου.
Εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων παρακολούθησαν την παρουσίαση και ενημερώθηκαν από τον κ. Μαρκουλή για την δομή και το πρόγραμμα του Μεταπτυχιακού στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία, που αποσκοπεί στην εις βάθος κατάρτιση των καθηγητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε διαστάσεις και προβλήματα της μάθησης και της ανάπτυξης κατά τη σχολική και την εφηβική ηλικία.
Το Πρόγραμμα είναι κατάλληλο για έμπειρους και επίδοξους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να ενισχύσουν την καριέρα τους.
Το Πανεπιστήμιο ΝΕΑΠΟΛΙΣ Πάφου είναι ένα  σύγχρονο Πανεπιστήμιο, αναγνωρισμένο από τα Υπουργεία Παιδείας της Κύπρου και της Ελλάδας και ομοταγές με τα Ελληνικά Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, ενώ τα προγράμματα σπουδών του, τόσο σε Προπτυχιακό όσο και σε Μεταπτυχιακό επίπεδο είναι αναγνωρισμένα και από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!