Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Εκπαιδευτικός Οργανισμός Ένωση – Έναρξη νέου σεμιναρίου με θέμα : «Συναισθηματική Νοημοσύνη»

Εκπαιδευτικός Οργανισμός Ένωση  - Έναρξη νέου σεμιναρίου με θέμα : «Συναισθηματική Νοημοσύνη»

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Ένωση ( Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 ), διοργανώνει στις εγκαταστάσεις του ένα απόλυτα εξειδικευμένο σεμινάριο με θέμα « Συναισθηματική Νοημοσύνη». Εισηγητής είναι ο κος Γερούκης Αθανάσιος, Mphil , Msc ,Bsc. Το σεμινάριο είναι διάρκειας 12 ωρών.
Θα δημιουργηθούν δύο κύκλοι μαθημάτων που θα περιλαμβάνουν τέσσερις εκπαιδευτικές συναντήσεις διάρκειας τριών ωρών, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, ώρα 18:00 – 20:30, έναρξη την  Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014, ή Παρασκευή απόγευμα 18:00-20:30 και Σάββατο πρωί, ώρα 10:00-12:30, έναρξη την  Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε: Στελέχη επιχειρήσεων που επιθυμούν να βελτιώσουν τις ικανότητες επικοινωνίας, συμπεριφοράς, διοίκησης, ελέγχου και παρακίνησης των συνεργατών τους, Πωλητές που χρειάζεται να αντιλαμβάνονται με ένα πιο αποτελεσματικό τρόπο την επικοινωνία τους και τους τρόπους εξυπηρέτησης της πελατείας τους, καθώς και σε  κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να αποκτήσει τα απαραίτητα στοιχεία επιτυχίας σε οποιοδήποτε εργασιακό περιβάλλον.
Σκοπός του σεμιναρίου είναι να αναπτύξει στους συμμετέχοντες τη νέα αντίληψη περί επαγγελματικής επιτυχίας στο χώρο εργασίας, που σχετίζεται με την Συναισθηματική Νοημοσύνη, με σκοπό να μεταβιβάσει γνώσεις και πρακτικές για αποτελεσματικότερη καθοδήγηση της ανθρώπινης συμπεριφοράς στους χώρους εργασίας και τις τεχνικές του επηρεασμού της.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο του προγράμματος θα γίνουν εξατομικευμένα ψυχομετρικά τεστ στους συμμετέχοντες του προγράμματος.
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής και εκπαιδευτικό υλικό.
Η αξία συμμετοχής του σεμιναρίου είναι 120€. Για φοιτητές και ανέργους η αξία του προγράμματος είναι 80€ (με την επίδειξη φοιτητικού πάσου ή κάρτας ανεργίας).
Πληροφορίες- Εγγραφές: Κ.Δ.Β.Μ. ΕΝΩΣΗ, Υπατίας 6, 105 56 Αθήνα, Τηλέφωνο: 210 3235200, www.iek-enosi.gr  , e-mail: [email protected]

Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Εκπαιδευτικός Οργανισμός Ένωση  - Έναρξη νέου σεμιναρίου με θέμα : «Συναισθηματική Νοημοσύνη»

Εκπαιδευτικός Οργανισμός Ένωση  - Έναρξη νέου σεμιναρίου με θέμα : «Συναισθηματική Νοημοσύνη»

 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!