Καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο Schools.gr

Σεμινάριο για την Αειφόρο Αρχιτεκτονική από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

logoamcgreek_new

Σεμινάριο με θέμα “Υπολογιστικές Μέθοδοι στην Αειφόρο Αρχιτεκτονική/ ComputationalMethodsinSustainableArchitecture [CMSAYMAA]”διοργανώνει το Τμήμα Αρχιτεκτονικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου την Τετάρτη, 5 Νοεμβρίου και ώρες 18:00-20:00 στο αμφιθέατρο του campus Αμαρουσίου, υπό την επιμέλεια του Νικόλαου Μαρκάτου, Ομότιμο Καθηγητή ΕΜΠ και προσκεκλημένους ομιλητές τους κ.κ. Δρ. Παναγιώτη Ζέρβα και Δρ. Γιώργο Σταυρακάκη.

 Σκοπός του σεμιναρίου είναι η εισαγωγή των βασικών εννοιών και μεθοδολογιών προς την κατεύθυνση της χρήσης καινοτόμων μεθόδων υπολογισμού στην Αειφόρο Αρχιτεκτονική.

 Το Σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε τεχνικούς, σχεδιαστές, αρχιτέκτονες, μηχανικούς άλλων ειδικοτήτων, ενεργειακούς επιστήμονες και περιβαλλοντολόγους.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και οι θέσεις περιορισμένες. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.metropolitan.edu.gr/images/%20SUSTAINABLE%20ARCHITECTURE_announcement.pdf .

Δηλώσεις συμμετοχής έως 3/11 στο τηλ. 2106199891 και στο pgrigoriou@metropolitan.edu.gr.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!