Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Έξι βραβεία για το Κολέγιο "ΔΕΛΑΣΑΛ" World Leaders in Debate

Με έξι βραβεία επιστρέφει η αποστολή του La Salle Ελλάδας (Κολέγιο “ΔΕΛΑΣΑΛ” Θεσσαλονίκης – “Άγιος Παύλος” Πειραιά), από το Παγκόσμιο Μαθητικό Συνέδριο Ρητορικής και Αντιλογίας του Πανεπιστήμιου Harvard, που πραγματοποιήθηκε από τις 9 έως και τις 13 Μαρτίου στη Μαδρίτη. Μετά τις 5 υποτροφίες, για μια ακόμη χρονιά, ακολούθησαν και τα βραβεία, που απέσπασαν οι μαθητές μας στις επιτροπές του Συμβουλίου Ασφαλείας της Αμερικής, του Υπουργικού Συμβουλίου της Αμερικής και της Γερουσίας της Αμερικής. Συγχαίρουμε θερμά τους μαθητές της Α’ Λυκείου, Κωνσταντέλλου Ν. και Ορφανίδη Β., καθώς και τον μαθητή της Β’ Λυκείου, Σιτμαλίδη Μ., που διακρίθηκαν, τον μαθητή της Α’ Λυκείου, Μάρκου Ι. για την εξαιρετική του παρουσία, αλλά και όλους τους μαθητές της αποστολής. Πίστεψαν στη διάκριση, την ονειρεύτηκαν και, μετά τις κοπιώδεις προσπάθειές τους, πέτυχαν τη βράβευση! Οι μαθητές μας, με τη δύναμη του λόγου τους και της ψυχής τους, απέδειξαν, για πολλοστή φορά, ότι το La Salle Ελλάδας βρίσκεται δικαιωματικά στην κορυφή και κατέχει επάξια τον τίτλο: “World Leaders in Debate”.
Το Κολέγιο “ΔΕΛΑΣΑΛ” είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ο οποίος ανήκει στο παγκόσμιο εκπαιδευτικό δίκτυο La Salle. Λειτουργεί από το 1888, προσφέροντας αγωγή και ουσιαστική παιδεία σε μαθητές από τον Παιδικό Σταθμό έως και το Λύκειο.
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!