Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Εκστρατεία ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πληγέντες από τον τυφώνα Χαϊγιάν – Η αλληλεγγύη είναι θέμα παιδείας!

Εκστρατεία ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πληγέντες από τον τυφώνα Χαϊγιάν - Η αλληλεγγύη είναι θέμα παιδείας!
Εκστρατεία ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πληγέντες από τον τυφώνα Χαϊγιάν – Η αλληλεγγύη είναι θέμα παιδείας!

Ο Χαϊγιάν, ένας από τους πλέον ισχυρούς τυφώνες που έχουν ποτέ καταγραφεί, πέρασε από τις Φιλιππίνες και άφησε πίσω του τουλάχιστον 10.000 νεκρούς στην πληγείσα περιοχή. Όπως αναφέρουν διεθνή μέσα ενημέρωσης, οι ανάγκες είναι τεράστιες και η έως τώρα βοήθεια δεν επαρκεί για αυτούς που τη χρειάζονται. ΟΙ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΑ. 

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, πραγματοποιεί ανθρωπιστική εκστρατεία για τους πληγέντες. Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης του Ε.Ο.ΞΥΝΗ στο πλαίσιο του Προγράμματος «Στηρίζω» 2013. 

Η αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας καθίσταται επιτακτική, αφού υπάρχει μεγάλη ανάγκη για τη συγκέντρωση ειδών που θα καλύψουν τις άμεσες ανάγκες των πληγέντων. Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, αναλαμβάνει να συντονίσει κάθε δυνατή ενέργεια και κάθε πρωτοβουλία προκειμένου να συγκεντρώσει και να αποστείλει φάρμακα στις τοπικές πληγείσες αρχές.
Όσοι ενδιαφέρονται να προσφέρουν βοήθεια στους πληγέντες από τον τυφώνα Χαϊγιάν, θα μπορούν να προσκομίζουν τα φάρμακα που έχουν συγκεντρώσει στις εγκαταστάσεις του Ε.Ο.ΞΥΝΗ στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη στις 13 Δεκεμβρίου, 9.00-21.00.
–                Αθήνα: Πατησίων 31, 2105279500
–                Πειραιάς: Φίλωνος 39, 2104120313
–                Γλυφάδα: Λ.Βουλιαγμένης 57, 2109640117
–               Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, 2310552406
Σας καλούμε να συμμετέχετε ενεργά στην ιδιαίτερα ευαίσθητη αυτή προσπάθεια. Είμαστε βέβαιοι ότι με τη στήριξή σας θα επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Στηρίζουμε τη Διεθνή Κοινότητα, Ενθαρρύνουμε τον Εθελοντισμό!
Η δράση είναι υπό την Αιγίδα της Unesco, χορηγός της εκστρατείας είναι η φαρμακευτική εταιρεία Target Pharma, ενώ χορηγοί επικοινωνίας είναι εταιρεία DPG Digital Marketing, ο ραδιοσταθμός Alpha 98.9, η ιστοσελίδα Livemedia.gr, η εφημερίδα και το portal Aggelioforos.gr, η εταιρεία iTech4u, το περιοδικό Soul Magazine, το περιοδικό και το portal About Thessaloniki, το Ora Θεσσαλονίκη, το Athensmagazine.gr, το portal Thestival.gr και το portal Inculture.gr.
Πληροφορίες: ΙΕΚ ΞΥΝΗ, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310552406, [email protected], http://www.xinis.edu.gr
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!