Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Εναλλακτική πρόταση σπουδών από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου

Ο κ. Χρήστος Οικονόμου, Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Θεολογικών Σπουδών.

*Πραγματοποιήθηκε ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση στην Θεσσαλονίκη

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου συνεχίζοντας τις επιτυχημένες ανοιχτές ενημερωτικές του εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα , παρουσίασε την Πέμπτη 29 Αυγούστου στους νέους της Θεσσαλονίκης μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική πρόταση σπουδών.
Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο  ELECTRA PALACE στη Θεσσαλονίκη συγκέντρωσε το ενδιαφέρον μαθητών και αποφοίτων Λυκείου, φοιτητών και πτυχιούχων, γονέων και καθηγητών.
Εισηγητές που παρουσίασαν στο κοινό της εκδήλωσης τα προγράμματα σπουδών, ήταν ο κ. Νίκος Ζαχαρόπουλος, κοσμήτορας των Σχολών Υγείας και Κοινωνικών Σπουδών και ο κ. Χρήστος Οικονόμου, Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Θεολογικών Σπουδών. Οι δύο εκπρόσωποι της ακαδημαϊκής κοινότητας του πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου ενημέρωσαν το κοινό της Θεσσαλονίκης που ενδιαφέρεται για σπουδές σε προπτυχιακό ή και μεταπτυχιακό επίπεδο, για όλα τα πλεονεκτήματα και τα προνόμια που τους προσφέρει η επιλογή σπουδών στην Κύπρο.
Συγκεκριμένα  ο κ. Ζαχαρόπουλος και ο κ. Οικονόμου μίλησαν στο κοινό για το πρόγραμμα «Προσιτή Αριστεία», που προσφέρει στους φοιτητές από την Ελλάδα χαμηλά δίδακτρα και την δυνατότητα να φιλοξενηθούν στις Φοιτητικές Εστίες με πολύ χαμηλό μηνιαίο κόστος, καθώς και για την απευθείας αεροπορική σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τη Πάφο με πτήσεις χαμηλού κόστους που κάνει την πρόσβαση των Βορειοελλαδιτών στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις απλή, εύκολη και οικονομική.
Το κοινό που προσήλθε για να παρακολουθήσει την εκδήλωση ενημερώθηκε για όλες τις σύγχρονες σχολές και ειδικότητες σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, όπως Νομική, Ψυχολογία, Αρχιτεκτονική, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Λογιστική, Χρηματοοικονομικά, Δημόσια Διοίκηση, Εκπαιδευτική Ψυχολογία, Εκπαιδευτική Διοίκηση, Διοίκηση Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, Διαχείριση Κατασκευών, Real Estate, Τουριστικά, Διαχείριση Πληροφοριακών συστημάτων καθώς και ένα σύνολο άλλων προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων, πλήρως αναγνωρισμένων από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.
Μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης οι ενδιαφερόμενοι είχαν την ευκαιρία να λύσουν όλες τους τις απορίες συζητώντας σε προσωπικό επίπεδο με τους δύο καθηγητές και με τον υπεύθυνο του Γραφείου Θεσσαλονίκης του Πανεπιστημίου Νεάπολις, τον κ. Ανδρέα Γερμανό.
 
Γραφείο Θεσσαλονίκης NUP
T: 2310 22 11 69
M: 6936978839
E: [email protected]
[email protected]

www.nup.ac.cy

Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

Ο κ. Νίκος Ζαχαρόπουλος, κοσμήτορας των Σχολών Υγείας και Κοινωνικών Σπουδών.

Άποψη από την ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου στο Electra Palace.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!