Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Σπουδές στην Κύπρο για τους νέους της Καβάλας από το Πανεπιστήμιο ΝΕΑΠΟΛΙΣ ΠΑΦΟΥ

(Από αριστερά): Ο κ.  κ. Νίκος Ζαχαρόπουλος κοσμήτορας των Σχολών Υγείας και Κοινωνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, η κα Θεοδώρα Βαβαλέσκου, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού,  ο Κωστής Σιμιτσής Δήμαρχος Καβάλας, ο κ. Χρήστος Οικονόμου, Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Θεολογικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου,  ο κ. Χριστόδουλος Μιχαλάκης, Αντιδήμαρχος Παιδείας και Οικονομικών, και ο κ. Ανδρέας Γερμανός, υπεύθυνος  Γραφείου Θεσσαλονίκης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου.

 
Μία εξαιρετική προοπτική σπουδών για τους νέους της Καβάλας παρουσιάστηκε στην ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε με επιτυχία το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου.
Την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Αυγούστου  στην αίθουσα της δημοτικής βιβλιοθήκης Καβάλας “Βασίλης Βασιλικός”,  τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Καβάλας κ. Κωστής Σιμιτσής, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και εκπρόσωποι φορέων της πόλης και γενικότερα της Ανατολικής Μακεδονίας.
Ο Δήμος Καβάλας «αγκάλιασε» την εκδήλωση παρέχοντας την αιγίδα του, και ο Δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής καλωσόρισε τους εκπροσώπους του πανεπιστημίου, τον κοσμήτορα των Σχολών Υγείας και Κοινωνικών Σπουδών κ. Νίκο Ζαχαρόπουλο και τον Πρόεδρο της Επιστημονικής Επιτροπής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Θεολογικών Σπουδών κ. Χρήστο Οικονόμου, λέγοντας πως η προοπτική σπουδών στην Κύπρο αποτελεί μία εξαιρετική εναλλακτική πρόταση για τους νέους της Καβάλας και της Βόρειας Ελλάδας  γενικότερα, που δεν μπόρεσαν να περάσουν σε κάποιο ΑΕΙ ή ΤΕΙ της προτίμησής τους. Ο κ. Σιμιτσής παρέδωσε στους δύο καθηγητές αναμνηστικά δώρα, εκφράζοντας την προσδοκία του η ενημερωτική εκδήλωση του Πανεπιστημίου Νεάπολις να αποτελέσει την απαρχή μίας ευρύτερης συνεργασίας ανάμεσα στις πόλεις της Καβάλας που φέρει και το όνομα Νεάπολις  και της  Πάφου.
Οι εκπρόσωποι του Πανεπιστημίου Νεάπολις ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Καβάλας για την φιλοξενία, και του προσέφεραν ένα βιβλίο για τα μουσεία και μνημεία της Κύπρου, εκ μέρους του πανεπιστημίου Νεάπολις  και του πρύτανη κ. Ήλία Ντινένη
Ο κ. Οικονόμου και ο κ. Ζαχαρόπουλος παρουσίασαν στο κοινό της εκδήλωσης  όλα τα προνόμια που απολαμβάνει ο κάτοικος Ελλάδας που θα αποφασίσει να φοιτήσει στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, όπως είναι τα χαμηλά δίδακτρα μέσα στο πλαίσιο του προγράμματος «Προσιτή Αριστεία», η δυνατότητα φιλοξενίας στις Φοιτητικές Εστίες, η απευθείας αεροπορική σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τη Πάφο, και βεβαίως η αναγνώριση των προγραμμάτων σπουδών και των πτυχίων του Νεάπολις από τον ΔΟΑΤΑΠ.
Οι απόφοιτοι, οι γονείς και οι καθηγητές που παρακολούθησαν την εκδήλωση ενημερώθηκαν αναλυτικά για όλες τις σύγχρονες σχολές και ειδικότητες που καλύπτουν τις απαιτήσεις των νέων σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο όπως: Νομική, Ψυχολογία, Αρχιτεκτονική, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Λογιστική, Χρηματοοικονομικά, Δημόσια Διοίκηση, Εκπαιδευτική Ψυχολογία, Εκπαιδευτική Διοίκηση, Διοίκηση Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, Διαχείριση Κατασκευών, Real Estate, Τουριστικά, Διαχείριση Πληροφοριακών συστημάτων καθώς και ένα σύνολο αλλων προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων.
Το Πανεπιστήμιο ΝΕΑΠΟΛΙΣ Πάφου είναι ένα  σύγχρονο Πανεπιστήμιο, αναγνωρισμένο από τα Υπουργεία Παιδείας της Κύπρου και της Ελλάδας και ομοταγές με τα Ελληνικά Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, ενώ τα προγράμματα σπουδών του, τόσο σε Προπτυχιακό όσο και σε Μεταπτυχιακό επίπεδο είναι αναγνωρισμένα και από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο  του Γραφείου Θεσσαλονίκης κ. Ανδρέα Γερμανό.
Γραφείο Θεσσαλονίκης NUP
T: 2310 22 11 69
M: 6936978839
E: [email protected]
[email protected]
www.nup.ac.cy
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

Ο κ.  κ. Νίκος Ζαχαρόπουλος κοσμήτορας και ο κ. Χρήστος Οικονόμου, Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Θεολογικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, προσφέρουν ένα συμβολικό δώρο στον Δήμαρχο Καβάλας.

Ο Δήμαρχος Καβάλας κ. Κωστής Σιμιτσής προσφέρει αναμνηστικό δώρο στους εκπροσώπους του Πανεπιστήμιου Νεάπολης.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!