Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Η Beauty Academy των ΙΕΚ ΞΥΝΗ στηρίζει τα Καλλιστεία Μακεδονίας Θράκης

Την ελληνική ομορφιά γιορτάζει η Beauty Academy  των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, και συμμετέχει ως επίσημος υποστηρικτής στα Καλλιστεία Μακεδονίας Θράκης 2013.
Ο μεγάλος διαγωνισμός ομορφιάς θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Αυγούστου στο Casino Xanthi, και τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ θα είναι εκεί, αποδεικνύοντας ότι η ομορφιά πρέπει να συνοδεύεται και από γνώση.
Η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού θα κερδίσει μία πλήρη υποτροφία σπουδών διετούς φοίτησης στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, συνολικής αξίας 8.200 €.
Επιπλέον τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ θα προσφέρουν σε όλες τις φιναλίστ του διαγωνισμού επιδότηση διδάκτρων -35% για σπουδές σε οποιαδήποτε ειδικότητα επιθυμούν.
H Beauty Academy των ΙΕΚ ΞΥΝΗ εξειδικεύει τους καλύτερους Αισθητικούς, Κομμωτές, Make Up Artists και Nail Artists, ενώ συμμετέχει σταθερά σε μεγάλα events ομορφιάς όπως τα Καλλιστεία Μακεδονίας Θράκης, τα Καλλιστεία Πελοποννήσου, σε Fashion Shows γνωστών σχεδιαστών, και επιδείξεις από διεθνούς φήμης hair stylists.
Πληροφορίες
ΙΕΚ ΞΥΝΗ
Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310552406
www.iekxini.edu.gr
[email protected]
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!