Καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο Schools.gr

Ενάρξεις νέων τμημάτων Εκκλησιαστικής και Πολιτιστικής Κατάρτισης Ενάρξεις νέων τμημάτων Οκτωβρίου 2014

Ενάρξεις νέων τμημάτων Εκκλησιαστικής και Πολιτιστικής Κατάρτισης Ενάρξεις νέων τμημάτων Οκτωβρίου 2014Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, προγράμματα Εκκλησιαστικής και Πολιτιστικής Κατάρτισης από τον τομέα Θεολογικών Σπουδών του Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΕΝΩΣΗ.

Ο απόφοιτος της ειδικότητας «Εκκλησιαστική και Πολιτιστική Κατάρτιση» ειδικεύεται σε θέματα που αφορούν το θεολογικό και εκκλησιαστικό λειτούργημα αλλά και την οργάνωση του λατρευτικού χώρου και της ενοριακής ζωής, συνδυάζοντας τη θεωρητική γνώση με τις σύγχρονες τεχνολογίες. Η Ένταξη στον εφημεριακό κλήρο και η επιτέλεση του Ιερατικού λειτουργήματος, η Οργάνωση των διοικητικών υπηρεσιών των Ιερών Μητροπόλεων και Ενοριών, η Οργάνωση των οικονομικών υπηρεσιών των Ιερών Μητροπόλεων και Ενοριών κ.α. είναι μερικά από τα καθήκοντα που ο απόφοιτος της ειδικότητας  δύναται να αναλάβει μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος.
Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος οι απόφοιτοι αποκτούν τις παρακάτω δεξιότητες και προσόντα:  Γνώση των ιδιαιτεροτήτων του ιερατικού λειτουργήματος,  εξοικείωση με τις λατρευτικές πράξεις,  το απαραίτητο γνωστικό υπόβαθρο σχετικά με την οργάνωση και διοίκηση της Ορθοδόξου Εκκλησίας,  το απαραίτητο θεωρητικό και πρακτικό υπόβαθρο για την άσκηση ποιμαντικού έργου,  εξοικείωση με την ποιμαντική και τις διαπροσωπικές σχέσεις,  ενημέρωση για θέματα αρχιτεκτονικής, εικονογραφίας και εκκλησιαστικής διακοσμητικής,  επάρκεια δεξιοτήτων στην εκκλησιαστική μουσική,  πρακτική εξάσκηση στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές,  πρακτική εξάσκηση σε πραγματικές συνθήκες εργασίας. Πληροφορίες – Εγγραφές: Κ.Δ.Β.Μ ΕΝΩΣΗ, Υπατίας 6, 105 56 Αθήνα, Τηλέφωνο: 210 3235200, www.iek-enosi.gr , e-mail: [email protected] .
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!