Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

ΙΕΚ ΕΝΩΣΗ: Ενάρξεις νέων τμημάτων στις ειδικότητες Μουσική Τεχνολογία και Μουσική και Τραγούδι από τον τομέα Καλών Τεχνών

ENOSH_LOGO

ΙΕΚ ΕΝΩΣΗ: Ενάρξεις νέων τμημάτων στις ειδικότητες Μουσική Τεχνολογία και Μουσική και Τραγούδι από τον τομέα Καλών ΤεχνώνΤο Ι.ΙΕΚ ΕΝΩΣΗ, ανακοινώνει την έναρξη νέων τμημάτων εντός Οκτωβρίου 2014, στις ειδικότητες του τομέα Καλών Τεχνών: Μουσική και Τραγούδι και  Μουσική Τεχνολογία.

 Για το ΙΕΚ ΕΝΩΣΗ, η τέχνη είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι του πολιτισμού,  και αποτελεί ένας τρόπο έκφρασης της δημιουργικής φαντασίας, των καλύτερων συναισθημάτων και των ανώτερων ιδεών του ανθρώπου για να προσεγγίσει την έννοια του ωραίου. Είναι ένας τρόπος επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων και των βαθύτερων συναισθημάτων ή ιδεών. Μια επικοινωνία που βασίζεται στο συμβολισμό και τη διαίσθηση.
Σε ότι αφορά την ειδικότητα «Μουσική και Τραγούδι» απευθύνεται σε πολλές κατηγορίες ενδιαφερομένων, οι οποίοι είναι δυνατόν να προέρχονται από διαφορετικά πεδία ενδιαφερόντων και δραστηριοτήτων.Τονίζεται η ανάγκη ενός minimum βασικού επιπέδου ενασχόλησης των καταρτιζομένων με τη μουσική και φωνητική ερμηνεία, με γνώσεις θεωρίας και εκτέλεσης, πριν από την είσοδό τους στο ΙΕΚ, έτσι ώστε να μπορούν όλοι να ενταχθούν σε ένα κοινό επίπεδο παρακολούθησης των μαθημάτων.
Οι απόφοιτοι των παραπάνω ειδικοτήτων, πραγματοποιούν απεριόριστη πρακτική άσκηση στα εργαστήρια καθώς και τα studios με τα οποία συνεργάζεται το ΙΕΚ ΕΝΩΣΗ, αναπτύσσουν το ταλέντο τους και οδηγούνται στην απόκτηση ισχυρού  κρατικού διπλώματος. Σε ότι αφορά την επαγγελματική τους αποκατάσταση,  μπορούν να απασχοληθούν στην αγορά εργασίας σε συγκεκριμένες και επαγγελματικά κατοχυρωμένες θέσεις στο χώρο του Πολιτισμού, των Τεχνών, των ΜΜΕ, της Μουσικής Παιδείας, του Θεάτρου και γενικότερα στο χώρο της Μουσικής και του θεάματος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι για την ακαδημαϊκή χρονιά 2014-2015, το ΙΕΚ ΕΝΩΣΗ, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που εφαρμόζει, προσφέρει ειδικές επιδοτήσεις διδάκτρων με έκπτωση 50%, προσφέροντας σε όλες τις παραπάνω ειδικότητες ετήσια δίδακτρα αξίας, μόνον 1.500€.
Info: ΙΕΚ ΕΝΩΣΗ, Υπατίας 6, 105 56 Αθήνα, Τηλέφωνο: 210 3235200, www.iek-enosi.gr , e-mail: [email protected].
Το ΙΕΚ ΕΝΩΣΗ στα Social Mediahttps://www.facebook.com/iekEnosi.gr
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!