Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Believe in You: Γνωρίστε το μυαλό σας – Πόσο καλά νομίζετε ότι το ξέρετε;

Believe in You: Γνωρίστε το μυαλό σας - Πόσο καλά νομίζετε ότι το ξέρετε;

Με σκοπό να συζητήσουμε ένα θέμα που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά δωρεάν στην Ελλάδα συγκεντρωθήκαμε την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου σε μία ακόμη δράση του Believe In You. Άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών  γέμισαν την αίθουσα εκδηλώσεων των Public Συντάγματος με σκοπό να γνωρίσουν το μυαλό τους!
Την εισαγωγή στην παρουσίαση έκανε η κα Εύη Ξυραφά, σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια ανθρώπινου δυναμικού σε θέματα HR και επικοινωνίας. Η κα Ξυραφά διάλεξε να μας μιλήσει για τη διαφορετικότητα και το πώς αυτό που ονομάζουμε διαφορετικός τρόπος σκέψης επηρεάζει την ζωή μας σε όλα τα επίπεδα! Τη σκυτάλη πήρε στη συνέχεια ο κος Κώστας Σημάτος, Σύμβουλος Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού και εισηγητής των σεμιναρίων “Whole Brain”, εκπαιδευμένος από το Ned Herrmann Institute (USA), ο οποίος ανέλαβε να μας μιλήσει για τον τρόπο που λειτουργεί το μυαλό μας και πώς αυτό συνδέεται με τους διαφορετικούς τύπους προσωπικότητας και συμπεριφορών.
Το “Believe in you” αποτελεί μια δράση του περιοδικού flowmagazine.gr που έχει ως στόχο τη βελτίωση της ψυχολογίας, καθώς και την ενδυνάμωση των ανθρώπων για να υλοποιήσουν τα όνειρά τους. Για να συμβάλλει σε αυτό, θέλει να προσφέρει γνώση, μέσα από εκπαίδευση, από ειδικούς διαφόρων τομέων.
Το flowmagazine.gr είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που βασίζεται στην ιδέα να προβάλλεται
μια θετική στάση ζωής. Το περιεχόμενό του είναι ποικίλης ύλης περιλαμβάνοντας τομείς όπως
Πολιτισμός, Περιβάλλον, Ποιότητα Ζωής και Προσωπική Ανάπτυξη.
Δείτε περισσότερα εδώ:
http://www.flowmagazine.gr/article/view/ti_apokomisame_apo_to_seminario_gnoriste_to_mualo_sas_sta_public/category/personal_development
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

Believe in You: Γνωρίστε το μυαλό σας - Πόσο καλά νομίζετε ότι το ξέρετε;

Believe in You: Γνωρίστε το μυαλό σας - Πόσο καλά νομίζετε ότι το ξέρετε;

 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!