Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

ΛΑΜΠΡΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ HOTEL PLAZA ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΟΥ Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ

ΛΑΜΠΡΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ HOTEL PLAZA ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΟΥ Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ

Το ξενοδοχείο PLAZA, μέλος του  ομίλου   Philian Hotels & Resorts, κάλεσε την περασμένη  εβδομάδα τους σπουδαστές Τουρισμού & Επισιτισμού του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης ώστε να τους τιμήσει για την εργασία τους στο ξενοδοχείο. Oι σπουδαστές μέσω του Γραφείου Εργασίας Αποφοίτων & Σπουδαστών (ΓΕΑΣ), κλήθηκαν να τελέσουν την πρακτική τους άσκηση στο ξενοδοχείο PLAZA.
Η όμορφη βραδιά που διοργανώθηκε από τους ιδιοκτήτες  του ξενοδοχείου, αποτελεί την επισφράγιση της εξαιρετικά ποιοτικής προσπάθειας που έκαναν  οι σπουδαστές από την αρχή της πρακτικής τους  κοντά στον όμιλο.
Νεότεροι και παλαιότεροι σπουδαστές, περήφανοι γονείς και στελέχη του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ, βρέθηκαν την Παρασκευή το βράδυ στους ζεστούς  χώρους  του ξενοδοχείου και γιόρτασαν όλοι μαζί.
Το Γραφείο Εργασίας Αποφοίτων & Σπουδαστών (ΓΕΑΣ)  αποτελεί αναπόσπαστο σύμμαχο των σπουδαστών του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ. Κάθε χρόνο διοργανώνει τις Ημέρες Καριέρας, όπου οι υπεύθυνοι πρόσληψης των μεγαλύτερων εταιριών κάθε κλάδου έρχονται στον Εκπαιδευτικό Όμιλο Ξυνή, συναντώνται με τους σπουδαστές και απόφοιτους και επιλέγουν τους νέους τους συνεργάτες.
Γίνε ο επόμενος!
Πληροφορίες – Εγγραφές
Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 552406 – [email protected]
www.iek-xini.edu.grwww.medcollege.edu.grwww.keasxini.edu.grwww.karriera.gr
 
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!