Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Ενώνουν τις δυνάμεις τους στην αθλητική επιστήμη ο Όμιλος ΞΥΝΗ και το αθλητικό κέντρο Proponisis

omilos

ProponisisΤην ποιότητα σπουδών και το επίπεδο κατάρτισης και πρακτικής εξάσκησης των σπουδαστών Προπονητικής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, αλλά και των φοιτητών που επιλέγουν το Mediterranean College σε τομείς σπουδών που συνδέονται με τον αθλητισμό, αναβαθμίζει ο Όμιλος ΞΥΝΗ μέσω της αποκλειστικής συνεργασίας του με το Αθλητικό Κέντρο Proponisis.
Οι σπουδαστές του Ομίλου ΞΥΝΗ θα έχουν την ευκαιρία να έχουν δίπλα τους κατά τη διάρκεια των σπουδών τους εξειδικευμένους επαγγελματίες που προτείνουν και εφαρμόζουν ένα νέο ολοκληρωμένο σύστημα προπόνησης αθλητών, το Proponisis Training System (P.T.S.), βασισμένο στα σύγχρονα προπονητικά δεδομένα, και συνεργάζονται με κορυφαίους γιατρούς και φυσικοθεραπευτές.
Ποιοι τομείς αναβαθμίζονται
Η συνεργασία με το Αθλητικό Κέντρο Proponisis αναβαθμίζει το επίπεδο πρακτικής εξάσκησης και τεχνογνωσίας των σπουδαστών Προπονητικής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, καθώς και των φοιτητών που επιλέγουν να αποκτήσουν το Professional Diploma in Sports Physiotherapy, το HND στην Προπονητική, το HND in Sport and Exercise Sciences και Επαγγελματική Εξειδίκευση στην Αθλητική Φυσικοθεραπεία του Mediterranean College του Ομίλου ΞΥΝΗ.
Επιδοτήσεις σπουδών
Στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το αθλητικό κέντρο Proponisis, αλλά και της φιλοσοφίας του να δίνει ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ προσφέρει επιδοτήσεις σπουδών σε όλους όσοι συνεργάζονται με το Proponisis.
«Εμπιστευόμαστε τον Όμιλο ΞΥΝΗ»
«Η συνεργασία μας με μία τόσο αξιόπιστη και μεγάλη δομή  μεταλυκειακής εκπαίδευσης όπως το ΙΕΚ ΞΥΝΗ, έρχεται για να δώσει στους σπουδαστές της αθλητικής επιστήμης την ευκαιρία να μετατρέψουν την θεωρητική τους κατάρτιση σε πρακτική γνώση και να αποφοιτήσουν ως έτοιμοι γυμναστές πεδίου με σαφές προβάδισμα στην αγορά εργασίας σε ένα όλο και περισσότερο ανταγωνιστικό περιβάλλον», είπε ο Γιώργος Χρυσάφης, Athletic Performance Specialist και ιδρυτής του αθλητικό κέντρου Proponisis.
«Ενώνουμε τις δυνάμεις μας»
«Ο σύγχρονος προπονητής – γυμναστής οφείλει να παρακολουθεί  όλες τις εξελίξεις της αθλητικής επιστήμης και να παρέχει στους αθλητές του όλα τα εφόδια που θα εξελίξουν τις επιδόσεις τους. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας  με το Mediterranean College του Ομίλου ΞΥΝΗ και εξασφαλίζουμε τα ιδανικά εφόδια για τους μεταλυκειακούς και μεταπτυχιακούς  σπουδαστές με τους καλύτερους δυνατούς όρους», ανέφερε ο Βασίλης Βαρδής, Athletic Performance Specialist και συνιδρυτής του αθλητικού κέντρου Proponisis.
Η συνεργασία αυτή αποτελεί μία ακόμη προσθήκη στο δίκτυο των πρωτοποριακών συνεργασιών που έχει ανακοινώσει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, με στόχο να προσφέρει στους σπουδαστές και τους αποφοίτους του, ακόμη περισσότερα εφόδια στη προσπάθειά τους να ενσωματωθούν στην αγορά εργασίας και στις προκλήσεις του σύγχρονου ανταγωνιστικού περιβάλλοντος.
 
Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9 – Θεσσαλονίκη, Τ: 2310 552406
https://www.facebook.com/iekxinithessaloniki/?fref=ts
http://www.iek-xini.edu.gr/
http://www.medcollege.edu.gr/
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!