Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

ΤΟ ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

early-reg-iounios2016-FBPOST2

Εν’ όψει της περιόδου των εγγραφών, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ προετοιμάζεται να υποδεχτεί τους νέους του σπουδαστές .
Λόγω της δυσβάστακτης κοινωνικοπολιτικής κατάστασης, ετοιμάζεται να προχωρήσει σε μείωση διδάκτρων, επιβραβεύοντας με αυτό τον τρόπο τους νέους που έχουν όραμα και στόχο στη ζωή τους και δυσκολεύονται να ανταποκριθούν οικονομικά.
Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ ανακοινώνει την έναρξη της περιόδου προεγγραφών για τα νέα τμήματα του Οκτωβρίου 2016. Καλεί τους ενδιαφερόμενους  να πραγματοποιήσουν άμεσα την προεγγραφή τους, δίνοντας τους την ευκαιρία να σπουδάσουν στο ΙΕΚ με τις αρτιότερες υποδομές και τις περισσότερες διεθνείς βραβεύσεις εκπαιδευτικής υπεροχής, με  40% μειωμένα δίδακτρα.
Περισσότερες πληροφορίες: http://iek-akmi.edu.gr/tomeis-eidikotites-iek/early-registration-2016
Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, προσφέρει σε όλους τους νεοεγγραφόμενους σπουδαστές, έκπτωση στα δίδακτρα αλλά όχι και στο επίπεδο σπουδών τους!
Ο ιδιωτικός εκπαιδευτικός οργανισμός, με τον μεγαλύτερο αριθμό σπουδαστών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιά και Κρήτη, πρόκειται να προβεί σε ανανέωση των προσφερόμενων προγραμμάτων σπουδών, σε δημιουργία εξειδικευμένων ταχύρρυθμων προγραμμάτων και σε επέκταση των Stateofthe   – Art εγκαταστάσεων πανελλήνιας υπεροχής που διαθέτει.
Παράλληλα, η συνεχής έρευνα και η διαρκής επαφή με κορυφαίες Εταιρίες – Ηγέτες του επιχειρηματικού κόσμου, δίνουν στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ και στους σπουδαστές του, το προβάδισμα και στην επαγγελματική αποκατάσταση.
Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΑΘΗΝΑΣ, Κοδριγκτώνος 16, τηλ.: 210 8224074

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, Σωτήρος Διός 1, 210 8224074
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Τσιμισκή 14, 2310 260200
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΚΡΗΤΗΣ, Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου, Ηράκλειο, 2810 300900
www.iek-akmi.edu.gr  | www.facebook.com/iekAKMIedu
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!