Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Επίδειξη γλυκισμάτων & διακόσμηση γλυκών – Η πιο γλυκιά υποδοχή περιμένει τους σπουδαστές Α’ εξαμήνου της ειδικότητας Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας!

 FAMA.cdr

Την Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015 στις 10.30, οι εκπρόσωποι της εταιρείας FAMA, η οποία από το 1947 δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, προμηθεύοντας τους επαγγελματίες του χώρου του επισιτισμού, με πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής, θα φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9 στη Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα, οι κύριοι Κ. Οργαντζής και Κ. Κουτσοκώστας, θα παρουσιάσουν στους μελλοντικούς pastry chef, ένα εξειδικευμένο σεμινάριο ειδικών τεχνικών διακόσμησης ζαχαροπλαστικής και επίδειξης γλυκισμάτων.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες chef και ζαχαροπλάστες, ιδιοκτήτες επισιτιστικών επιχειρήσεων, σπουδαστές επισιτισμού ΣΤΕ, ΙΕΚ, μαθητές ΕΠΑΛ/ΕΠΑΣ και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να ενημερωθεί για νέες τεχνικές παρουσίασης γλυκών.
Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, με υπευθυνότητα και αφοσίωση στη δέσμευση του για ποιοτική εκπαίδευση, διοργανώνει εκπαιδευτικές επισκέψεις και παρουσιάσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της ακαδημαϊκής χρονιάς, οι οποίες στόχο έχουν αφ’ ενός την κατάρτιση και αφ’ ετέρου την απόκτηση πολύτιμων εμπειριών των σπουδαστών του.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη!
Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, Τ: 2310 552406
www.iek-xini.edu.gr | [email protected] | facebook.com/iekxinithessaloniki
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!